Glas Javnosti

KAKO SE PRAVI DOMAĆE KISELO MLEKO : Domaćice otkrivaju recept koji je brz i jeftin

Hrana
Autor: Glas javnosti

Kiselo mleko možete da jedete kao namaz, sa ovsenim pahuljicama, ali isto tako možete da ulepšate jela kao što su sarmice od zelja.

  • Sastojci:
  • 600 ml mleka
  • 1 kašika kisele pavlake
  • 1 kašika jogurta 


Priprema:
Sipajte mleko u šerpu, pa kada se zagreje dodajte kiselu pavlaku koju ste pomešali sa jogurtom i dobro promešajte da se svi sastojci lepo sjedine. Sklonite sa šporeta i pokrijte providnom folijom, pa ostavite na toplom 24 časa. Nakon toga ćete dobiti gustu smesu (kiselo mleko), a pre nego što krenete da jedete stavite malo u frižider da se ohladi. 

Glas javnosti/M01S

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR