Većina u svom domaćinstvu poseduje aparat za sendviče. U tom slučaju na scenu stupa tiganj, a sendviči pripremljeni u njemu posebno su slasni zbog jednog magičnog sastojka.Jednostavno dodavanje male količine putera od običnog sendivča će napraviti potpuno novu dimenziju ukusa koji će vam se sigurno dopasti.
Sastojci:
10 pračeta tost hleba
12 listova šunke
12 listova kačkavalja
krastavčići ili paradajz
15 grama putera
3 kašike pavlake
Priprema:
Na svako parče hleba stavite malo pavlake, a onda dodajte po tri lista šunke, tri lista kačkavalja i seckane kisele krastavčiće (ako ne volite krastavčiće paradajz je odlična zamena), pa preklopite drugim parčetom hleba.
Suvi tiganj zagrejte na srednjoj temperaturi, pa tostirajte tople sendviče po par minuta sa svake strane, dok se kačkavalj ne istopi kako treba.
Pred kraj grilovanja dodajte komadić putera u tiganj i izgrilujte sendvič po par sekundi sa svake strane.
Prijatno!
6 sati