Glas Javnosti

KAKO DA DUŽE SPAVATE, a da vas UJUTRU čeka NAJUKUSNIJA KAFA NA SVETU?

Hrana
Autor: Glas javnosti

Leto nam stiže, a sa njim i potreba za dobrom ledenom kafom. Donosimo vam rešenje kako da svakog jutra imate spremnu kafu, kao iz kafića, a da pritom provedete minimalno vremena pripremajući je.

Većina ljudi širom sveta svoje jutro ne može da počne bez šoljice kafe. To je najbrži način da se čovek razbudi ali i da ima uvod u lep dan. Ako je jutarnja kafa dobra, velika je verovatnoća da će dan biti uspešan. .

Međutim, često se desi da nismo u mogućnosti da popijemo ovaj čačrobni napitak, usled odlaganja alarma i tipičnog neustajanja, recimo ponedeljkom. Čak i ako uspemo da napravimo kafu, brzinski je popijemo, pa se može dogoditi i da ispečemo jezik, pa nam i ta jedna kafa presedne.

Kako se ovakve situacije ne bi desile, postoji jednostavno rešenje. Potrebno je da prethodnu noć skuvate kafu, sipate u kalupe za led i zamrznete je. Kada se probudite na vama je samo da kockice kafe prebacite u omiljenu šolju, prelijete je mlekom i zasladite po želji. Mleko koje možete koristiti umesto kravljeg može biti isojino, ovseno, kokosovo, bademovo. Isto tako, možete zamrznuti i mleko. 

Vaša savršena ledena kafa je spremna.

Uživajte! 

 

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR