Glas Javnosti

Gurmanski specijalitet koji će vas dugo držati sitim - POSNI PODVARAK SA RIBOM

Hrana
Autor: Glas javnosti

Ukusno i slasno jelo pravi je raj za nepca.

Potrebno je:

  • 1 glavica kiselog kupusa
  • 1 glavica crnog luka
  • 4-5 lovorova lista
  • biber
  • ulje
  • 500 g lososa (može i dimljeni šaran ili skuša)


Za marinadu:

  • 70 ml ulja
  • sitno iseckan ruzmarin
  • 3 čena sitno iseckanog belog luka
  • ½ kašičice suvog začina
  • ¼ kašičice začinske paprike

Priprema:

Rernu zagrejte na 200 stepeni. Sitno seckan crni luk propržite na zagrejanom ulju. Iseckajte sitno kupus pa dodajte luku. Pobiberite i dodajte lovor.Onda prodinstajte na umerenoj temperaturi uz dodavanje tople vode, oko pola sata. Prebacite kupus u keramičku posudu pa preko rasporedite ribu prethodno provučenu kroz marinadu. Ostak marinade prelijte preko ribe. Pecite oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. 

Glas javnosti /B06S 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR