Potrebno je za crni deo:
300 g mlevenog posnog keksa
200 g šećera u prahu
2 kašike kakaoa
12 kašika crne kuvane kafe
2 štangle čokolade
Za beli deo:
100 g margarina
100 g šećera u prahu
100 g kokosa
100 g šećera
2-3 kašike vode
Pomešajte mleveni keks, šećer u prahu i kakao, dodajte otopljenu čokoladu i kafu. Rukama dobro izmešajte smesu. Margarin i šećer u prahu umutite mikserom, pa dodajte kokos. Špinujte kristal šećer i dve-tri kašike vode, tek toliko da se šećer istopi, a zatim dodajte u smesu od margarina i kokosa i izmešajte mikserom. Razvucite providnu foliju i preko nje rastanjite crni deo rolata. Preko stavite beli deo fila i rastanjite ga kao i prethodni. Zatim sa folijom lagano uvijte rolat i stavite u frižider da se stegne. PRIJATNO!!
Izvor: novosti.rs