Glas Javnosti

BEŠAMEL SOS PO RECEPTU NAJBOLJIH KUVARA : Ukus koji se ne zaboravlja

Hrana
Autor: Glas javnosti

Poseban šmek mu daje začin kao što je muskatni oraščić. Možda vam deluje da se bešamel sos lako pravi, ali postoje trikovi koji će ga učiniti savršenim. Brašno koje se prži na istopljenom puter se meša varjačom, a kada sipate mleko počnite da koristite žicu. Ovo će smanjiti grudvice, a postoji i još jedan super trik za sos bez grudvica. Kada se brašno isprži, isključite šporert, pa postepeno sipaj

  • Sastojci: 
  • 80 g putera 
  • 95 g brašna 
  • 1 l mleka 
  • so, biber, muskatni oršačić 


Priprema:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR