Prvi na listi je Rim, a najpoznatija lokalna jela su pizaa al taglio, pasta carbonara i cacio e pepe.
Drugi po redu grad je Bolonja gde se najviše naručuju tagliatele al ragu alla bolognese, tortellini in brodo i najpoznatija poslastica - tiramis.
Treći je Napulj u kojem su omiljeni pizza margherita, sfogliatella - kremom punjeno lisnato testo, zeppole - mini krofne i teralli - slatke ili slane hrskave grickalice.
Posetioci uživaju i u Beču, i to najviše u wiener schnitzelu, apfelstrudelu, kaiserschmarnu i krapfenu - krofnama.
Peti po redu grad je Tokio, a najpoznatija jela su sashimi, sushi, yakitori, yakiniku i miso supa.
U šestoj Osaki najviše se jedu shabu-shabu - japansko jelo od tanko nasečenih komada mesa i povrća kuvih u loncu. Naručuje se još i takoyaki - kuglice od testa punjene komadićima hobotnice, kiselim đumbirom i mladim lukom.
U sedmom Hongkongu popularna jela su har gow - tradicionalne knedle koje se poslužuju u jelu dim sum, chinese BBQ pork i wonton noodles.
Italijanski Torino nalazi se na osmom mestu, a poznat je po gianduiottu - pralini od čokolade i lešnika, pizzi al padellino, hrskavim štapićima grisinama i bonetu - desertu sličnom kremastom pudingu.
Deveti po redu grad za uživanje u dobroj hrani je turski Gazintep koji se nalazi u blizini granice sa Sirijom. U njemu su najtraženije gaziantepske baklave, jelo katmer - hrskava slatka ili slana pita i Yuvalama Çorbası - tradicionalna supa s mesnim ćuftama.
Deseti grad na listi je Bandung u Indoneziji gde se najviše jede batagor - pržene grickalice od tofua i ribe ili mesa. Uživaju još i u mie kocok - goveđoj supi s pšeničnim rezancima, te u grickalici od pržene tapioke - jelu cireng.
Glas javnosti /B03S