Glas Javnosti
Posta

Zodijak otkriva kakvi ste kada popijete...pa da vidimo

Horoskop
Autor: Glas javnosti

Poznavaoci zodijaka često ističu ozbiljnost astrologije kao nauke. Ipak, s vremena na vreme pojave se i šaljiva tumačenja horoskopskih znakova. Jedno od njih govori o tome kakvi su znakovi kad popiju koju čašicu više i zbog čega se najčešće opijaju.

I vrapci na grani znaju da su zvezdani hedonisti Bikovi jer oni kao i osobe rođene u znaku Riba posegnu za čašicom kad je posredi obeležavanje nekog radosnog događaja. Kad im “popuste kočnice”, šire pozitivnu energiju jer im se tada razveže jezik, pa se šale više nego obično.

Blizanci ili uopšte ne piju ili se toliko napiju da ih okolina ne prepoznaje. Njima nije potreban razlog da naspu alkohol u čašu. Kada Devica, Vaga i Lav drže čašu u ruci, to može da se primeti na kilometar udaljenosti jer tada flertuju. U tim trenucima padaju njihove barijere, ne libe se da budu duhoviti, ali i nasmeju na tuđ račun. Tada ne misle o problemima i magnetski privlače suprotan pol.

Osobe rođene u znaku Ovna i Škorpije su nezgodne kad popiju. Tada njihov plahovit karakter poprima još jače razmere. Mogu da se posvađaju za svaku sitnicu čak i sa najbližim prijateljima i skoro uvek su ljuti čak iako su posegli za “vatrenom vodom” da bi nešto proslavili. Rakovi kao i oni rođeni u znaku Jarca su takozvani emocionalni ljubitelji žestine.

Oni ne piju da bi utopili tugu, ali ih tuga često ščepa kada urone u čašu. Tada njihova nežna strana ispliva toliko da ih obuzme neopisiva seta, a na pameti su im problemi čitave planete. Zato se kaže da Rak i Jarac uvek začine svoje piće suzama.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 
 

HOROSKOP