Glas Javnosti

Znaci Zodijaka koji će vam “zabiti nož u leđa” bez puno razmišljanja

Horoskop
Autor: Glas javnosti

Ovan tvrdi da je odan, ali postupci mu govore drugačije, Lav je oportunista koji se olako odriče prijatelja, dok je jedan znak onaj prijatelj koji će vam “zabiti nož u leđa”, a pritom vam se smešiti.

Ovan

Ovan je najveći “zabadač noža u leđa”. Oni za sebe tvrde da su odan horoskopski znak, ali njihovi postupci su ponekad vrlo upitni. Čine se prijateljski nastrojenim, ali kada uoče priliku za napredovanjem, čak i ako to znači izdati svoje najbolje prijatelje, ne prezaju ni pred čim.

Blizanci

Blizanci nisu uvek odani. Karakter Blizanaca definitivno je onaj na koji svi trebaju da pripaze. Oni su uspešni glumci i nemaju problem da se ponašaju kao vaši najbolji prijatelj jednog dana, a već sledećeg da vam okrenu leđa.

Lav

Lavovi su potpuni oportunisti. Nije da su zli, ali zapravo su vrlo nestalni i lako im se mogu okrenuti stvari u glavi. Lav želi da se popne do vrha, zbog čega će se, ako je potrebno, odreći svojih prijatelja.

Škorpija

Škorpija je totalni “divljak”. S tako nepredvidivom i tajanstvenom ličnošću teško je predvideti šta bi mogao učiniti, i kada je prijateljstvo u pitanju, ne računajte na njihovu odanost. Škorpija je previše ambiciozna da bi svoja prijateljstva i osećaje drugih stavila na prvo mesto.

Ribe

Ribe su oni prijatelju koji će vam “zabiti nož u leđa”, a pritom vam se smešiti. Isto tako, one su jedan od najpovršnijih i najplićih znakova Zodijaka, što objašnjava zašto se pretvaraju da su vam dobri prijatelji, iako u stvarnosti traže načine da vas zgaze, piše MSN.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR