Glas Javnosti

ZNACI NEPOVERLJIVI U PARTNERSKIM ODNOSIMA : Horoskop otkriva ko se skriva a ko napada

Horoskop
Autor: Glas javnosti

Osobe rođene u četiri znaka Zodijaka pokazaće da su nepoverljive. Ulazak u emotivnu vezu sa njima može da bude veoma izazovan, tim pre što ćete stalno morati da im dokazujete svoju privrženost i odanost.

Rak

Osobe rođene u ovom vodenom znaku često skrivaju emocije da ne bi uznemirile voljenu osobu, ali na kraju povređuju sebe.

Često nisu u stanju da izgovore ono što im leži na srcu, a posebno im je teško da podele svoje strahove i slutnje. Zato su uvereni da i drugi skrivaju istinu od njih, što je prvi korak ka čestim svađama.

Škorpija

Malo je onih koji će odoleti harizmi osobe rođene u znaku Škorpije. Iako nisu sklone paralelnim vezama, Škorpije i te kako uživaju u flertu. Polazeći od sebe, razmišljaju da se i njihova druga polovina ponaša isto, što je razlog da budu nepoverljive u ljubavi.

Ukoliko je vaša voljena osoba rođena u ovom vodenom znaku, naoružajte se strpljenjem kad otvori priču o neverstvu. Biće vam potrebni jaki živci i neverovatna moć ubeđivanja da su na pogrešnom tragu.


Strelac

Osobe rođene u ovom vatrenom znaku odlikuje nesigurnost. Iako se čini da je Strelčeve lako voleti, jer su puni razumevanja i spremni da oproste, iza te maske krije se ogromno nepoverenje.

Strelac je u stanju da angažuje privatnog detektiva ne bi li voljenu osobu uhvatio na delu samo ako mu se učini da nije stopostotno iskrena.

Jarac

Uprkos tome što su im karijera i novac na prvom mestu, Jarčevi umeju da budu i te kako emotivni, ali će to skrivati od vas. Razlog leži u njihovoj ranjivosti i strepnji da ste sa njima samo zbog materijalnog i društvenog statusa.

Zbog toga im je teško da vam poklone svoje poverenje u prvim mesecima veze. Ali, kad se uvere da ih zaista volite i da na vas mogu da se oslone, pružiće vam život iz snova obojen ljubavlju kakvu niste mogli ni da zamislite.Glas javnosti/Direktno

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR