Glas Javnosti

Životna SVRHA znakova Zodijaka: Ovan treba da preuzme vlast, Lav da podstakne ljude oko sebe...

Astrologija
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Osim ako niste jedan od nekoliko odabranih koji prirodno znaju svoj životni poziv, možda ste se pitali o svojoj pravoj svrsi, o tome gde bi trebalo da usmerite svoju energiju, šta je stvarno važno...

Ovan

Jedan od takmičarsko nastrojenih i ambicioznijih znakova, Ovan cveta u postignućima i napretku. Voli da gura stvari napred.

Životna svrha: Bilo da napredujete u umetnosti, tehnologiji ili poslu, svakako preuzmite vlast i usmerite se na razvoj nečeg novog za napredak društva.

Bik

Bikovi žude za stabilnošću u svim područjima svog života, od karijere do veze. To ih, naravno, ne sprečava da žude za materijalnim stvarima.

Životna svrha: Kao znak koji voli da stiče materijalna dobara i bogatstva, kao i negovanje stabilnosti u odnosima, briga za voljene vaša je krajnja svrha.

Blizanci

Blizanci imaju tendenciju da budu odlični sugovornici i često su fantastični čuvari mira. Ponekad se opisuju kao „lepilo koje spaja celo čovečanstvo“.

Životna svrha: Ne zaboravite da proverite one oko sebe, ali oslonite se i na svoj slobodni duh. Bez sumnje ćete svima „usaditi“ ideju slobode.

Rak

Rakovi imaju neverovatnu moć hvatanja najsuptilnijih neverbalnih znakova. Njihova je emocionalna inteligencija najjača, što ih čini velikim empatijama.

Životna svrha: Vi ste velika emocionalna podrška i uvek nudite rame za plakanje. Oslonite se na ovu snagu i ne zaboravite da pokažete svetu snagu bezuvetne ljubavi.

Lav

Drugi znakovi se dive Lavovima zbog odlučnosti i neverovatnog duha.

Životna svrha: Osloni se na svoju sposobnost da izvučeš najbolje iz loše situacije. Iskoristite svoju vatrenu ličnost i smisao za humor da podstaknete ljude oko sebe.

Devica

Rođeni u znaku Device obično imaju duh orijentisan na pružanje usluga što ih čini neprocenjivima u bilo kom radnom okruženju. Uvek imaju nešto za da dodaju.

Životna svrha: Device su obično hrabre i pouzdane osobe, čija je životna svrha rad na poboljšanju društva.

Vaga

Vage vole da razjasne svoje činjenice pre donošenja važne odluke. Izvrsni su u situacijama koje zahtevaju pravedan, logičan i pristojan stav.

Životna svrha: Velika životna svrha Vaga je korištenje svog analitičkog uma i nepristranog stava u borbi za pravdu u ovom svetu.

Škorpija

Škorpije imaju zavidnu hrabrost da se suoče sa mračnijim stvarima u životu. Ništa ih neće odvratiti od jurnjave za onim što žele. Često su tajanstvene i komplikovane.

Životna svrha: Životna svrha Škorpiona je pokazati drugima da je sve moguće, sve dok imate strasti i volje. Oni potiču druge znakove da izađu iz svoje zone udobnosti.

Strelac

Strelac napreduje u otkrivanju novih stvari. Imaju večno pozitivan pogled na život i neguju činjenicu da uvek postoji nešto novo.

Životna svrha: Vaša životna ambicija trebalo da bude - inspirisati druge svojom nepokolebljivom pozitivnošću i žarom za životom.

Jarac

Najambiciozniji od svih znakova, Jarčevi su u stanju da nadvladaju sve što im stane na put. Oni su rigorozni i marljivi, a sve to podižući sve oko sebe.

Životna svrha: Životna svrha Jarcu je da pokaže svetu moć negovanja i nepokolebljive podrške drugima.

Vodolija

Često ih smatraju najbuntovnijim, jer osobe rođene u znaku Vodolije vole da prkose normama. Iznad svega cene kreativnost i originalnost, pa vole da ruše stereotipe.

Životna svrha: Vaša svrha u životu je a podstaknete upravo taj duh u drugima. Podstaknite druge da krče vlastiti put i imaju poverenja u intuiciju.

Ribe

Još jedan vrlo osetljiv znak, Ribe najbolje funkcionišu kada posvete vreme pomagajući drugima. Rođeni u znaku Ribe obično su vrlo dobrotvorni, s kreativnom i duhovnom energijom.

Životna svrha: Vaša svrha je da motivišete druge da koriste svoju moć samoizražavanja. Na taj način možete pomoći da se duše okupe na najdubljim nivoima.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR