Glas Javnosti

Žene rođene u ova 3 horoskopska znaka su najmudrije

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Prema rečima astrologa žene rođene u ovim horoskopskim znacima krasi inteligencija, sposobnost da se snađu u svakoj situaciji i visok nivo organizovanosti.

Ne postoji nešto što one ne mogu da postignu. Ove žene su zaista posebne:
Ovan

Žene Ovnovi su vrlo odgovorne i smatraju da drže život u svojim rukama. One strpljivo i visoko uzdignute glave primaju sve teškoće koje im sudbina nametne. Žene rođene u ovom znaku rado pomažu i brinu se o drugima.

Vole da upoznaju svet, čitaju i imaju puno hobija, a to su sve dobri izvori iz kojih se može crpeti životna mudrost.

Bik

Ako vam stvarno zatreba mudar savet o vezama, obratite se ženi Biku. Ona će svoje iskustvo i znanje rado podeliti s drugima. Bikovi poseduju unutrašnji mir i dobrotu, a svoju toplinu velikodušno daruju svojoj okolini.

Žena Bik može biti muza svom muškarcu jer će uvek podržavati njegove ambicije i biti pouzdan oslonac u porodičnom životu.

Devica

Žene rođene u ovom zemljanom znaku život prihvataju racionalno i takve su im i odluke. Vrlo su razumne i strpljive osobe. Nekim životnim situacijama često pristupaju kao posmatrači. Zahvaljujući tome puno toga vide i razumeju.

Žena Devica mudra je smirena i zna da kontroliše svoje emocije. Iako je veoma snažna zna kako da deluje nežno i ženstveno.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR