Glas Javnosti

Žene rođene u ovom znaku su zauvek mladog duha!

Horoskop
Autor: Glas javnosti

Nikad dovoljno ljubavi za predstavnice lepšeg pola koje su rođene u ovom znaku. Ljubav je njihova zvezda vodilja i za njih nije ništa čudno da ljubav pronađu i u kasnijem životnom dobu. Zauvek mladog duha, večno inspirisane ljubavlju one do kraja plene devojačkom lepotom.

Žena rođena u znaku Blizanaca izgleda vrlo mladoliko i izuzetno je harizmatična. Uz nju se svako oseća mlađe nego što jeste i zato joj se i opraštaju ćudljivi ili manipulativni ispadi. Dosta je nepredvidljiva i svoju društvenu i ljubaznu masku vrlo brzo može zameniti onom distanciranom i arogantnom, ali to je samo privid. Ne zazire od upoznavanja novih ljudi i nije uobražena. Zaljubljive je prirode a od partnera zahteva mentalnu kompatibilnost i ne dozvoljava fizičku prisnost s nekim ko nije sposoban da je intelektualno izazove. 

Non-stop je u pokretu i nema tog koncerta, premijere, značajnog okupljanja, koje bi ona mogla da propusti, pogotovo ako joj to nalaže i sama njena profesija, jer umeju često biti vezane za sredstva za masovnu komunikaciju. Ukoliko joj se partner prepusti s poverenjem, otkriće mu nove svetove i učiniti da se oseća osveženo i večno mlado.S njom je svaki novi dan kao novi život. To je žena s kojom ne postoje banalnosti jer ona svemu zna da pruži smisao. Sve što ona traži od vas jeste da i vi nju ponekad iznenadite. Večno mlada duhom, svojom posebnošću osvaja i najtvrđa srca.

Koje su još njene karakteristike, pogledajte u videu:

(Izvor: Glossy)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR