Glas Javnosti

Zbog čega svaki horoskopski znak VARA!!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Brinete li se da će partner da vas prevari? Sprečite to.

Svaki horoskopski znak je sklon varanju, ali iz različitih pobuda, pa ako znate zbog čega bi neko prevario, znaćete i kako to da sprečite. Astrologija vam otkriva kako prenosi novipocetak.
Ovan
 
Ako se Ovan odluči na prevaru, razlog za to će najverovatnije biti nedostatak uzbuđenja u vezi. Ovnu treba neko ko može da izdrži njegov brzi tempo. Njegovom egu je uvek potrebna pažnja, pa se zato trudite da on bude srećan i posvećujte mu mnogo fizičke pažnje.

Bik 
Bik je veoma odan znak, pa će se odlučiti na prevaru samo ako sumnja da njegov partner nije podjednako odan. Bik je izrazito senzualan i lako ga može privući nečija senzualnost. Da biste to sprečili, pokažite mu koliko vam je bitan i na fizičkom i na emotivnom planu – mnogo seksa, ukusni obroci i izjave ljubavi i sve će biti dobro.

Blizanci 
Nemirnim Blizancima je potrebna intelektualna stimulacija kako bi ostali povezani sa svojim partnerom i zato nemojte da dozvolite da vam se konvezacija utiša. Ako Blizanci prevare, to je verovatnije emotivna afera, a ne fizička, ili će varati preko interneta, putem četova i sajtova za upoznavanje, pa ostati samo na mentalnoj prevari.

Rak 
Slatki, osećajni Rak teško da će se odlučiti na prevaru – osim ako nije preosteljiv. Nizak nivo samopouzdanja i inače je jedan od razloga zbog kojih ljudi najčešće varaju i tako sebi jačaju ego. Ako primetite da je vaš partner Rak preosetljiv i da se ne oseća voljeno, pripazite. Uverite ga da vam je stalo do njega i pokažite mu ljubav na sve moguće načine.

Lav 
I Lavu su, kao i Ovnu, potrebni drama i uzbuđenje. Pored toga, Lav želi da bude u centru pažnje i da bude najbolji u svemu što radi. Naučite nekoliko seksi trikova i pokažite im koliko vam je lepo sa njima. Ako Lav prevari, nemojte da se iznenadite što je izabarao mlađu – Lavove privlači energija mladosti i zgražava pomisao na starenje.

Devica 
Devica ponekad ume da bude preoštra prema sebi i zato najčešće ostaje odana. Ali ako Devica postane isfrustrirana zbog toga što joj ne poklanjate dovoljno pažnje ili zato što ste previše kritički nastrojeni prema njoj, ona može postati kritički nastrojena prema vama i početi da traži nekog novog. Pokažite Devici da je volite i ona će vam ostati verna.

Vaga 
Ovaj romantični znak je izbalansiran i pošten i ozbiljno će shvatiti obavezivanje, pa je prevara malo moguća. Ipak, Vage vole da se druže i da flertuju, pa se tako bez svoje volje mogu dovesti u situaciju da odu predaleko u flertovanju. Ali ako u vama imaju i prijatelja i ljubav, to je skoro nemoguće. Družite se i zabavljate se zajedno kako biste ojačali povezanost.

Škorpija 
Škorpija je mračna, misteriozna i strastvena, pa se često povezuje sa varanjem, ali ona nije ništa nevernija od drugih znakova. Ona je znak kojeg ćete najlakše optužiti za prevaru i u tome ćete najverovatnije pogrešiti. Škorpija ume da bude neverovatno odana, ali ima jake fizičke želje i žudi za uzbuđenjem. Ne plašite se da budete i malo nastrani i zadržaćete Škorpiju zauvek.

Strelac
Strelac želi pažnju i avanturu – a to se odnosi i na spavaću sobu. On uvek želi novo i želi da bude u stalnom pokretu, pa se teško obavezuje, ali kada se odluči da se obaveže, to shvata veoma ozbiljno. Ako unosite novitete u spavaću sobu i održavate strast, nemate o čemu da brinete.

Jarac 
Smireni i hladni Jarčevi najčešće su verni, pošto su disciplinovani i umeju da zaustave sebe kad treba – čak i ako je iskušenje preveliko. Ali Jarčevi zahtevaju poštovanje i divljenje od svojih partnera, pa ako primete da ga ne dobijaju, neće biti tako disciplinovani. Inače je Jarac častan, tako da će u većini slučajeva prvo raskinuti, pa onda stupiti u novi odnos.

Vodolija 
Vodolija je najromantičniji horoskopski znak i potrebno joj je da oseti da je njen partner voli i da mu je važna. Sa druge strane, Vodoliju privlače nove ideje i izumi toliko da mogu da zapostave svog partnera i probude se tek kad ih on prevari. Vodolija je najnepredvidljiviji znak, pa ako i vi budete jednako nepredvidljivi, Vodolija će ostati zainteresovana.

Ribe 
Ribe su sanjalice i imaju bujnu maštu, pa tako veruju i u bajkovitu ljubav do kraja života. Ipak, potreba Riba za ovom ljubavnom magijom može dovesti do toga da se ne osećaju lepo u vezi, pa mogu početi da traže to sa strane. Dajte sve od sebe da voljenoj osobi koja je pripadnica ovog znaka život učinite magičnim.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR