Glas Javnosti

TAJNE HOROSKOPA! STRAST tražite sa ŠKORPIJOM, LJUBAV sa RAKOM, a kada njih TRI uđu u prostoriju svi ZINU!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Kako tvrde poznavaoci zodijačkih veština svaki znak prepoznatljiv je po osobinama koje su najjače izražene baš kod ličnosti rođenih u datom sazvežđu, pa tako ako želite kraljicu univerzuma birajte vatreni znak, ako volite vernost onda ženu koja je zemljani znak.

Vatreni znaci, Ovan, Lav i Strelac i imaju zajedničku crtu, borci su za pravdu, temperamentni su i vole da budu vođe.

Ovan prednjači, za njim ide Lav sa svojim jakim egom, zatim Strelac koji je pokupio od svakog po neku osobinu, ali ih ispoljava na mnogo mekši način. Ono što ih "boji" je energija koja se oseća u svakoj prostoriji gde se pojave.

Za Ovna ćemo reći, kada je žena u pitanju da je prava žena ratnik, za Lavicu da je kraljica univerzuma, a za Strelca ženu da je ponosni vlasnik najdužih i najlepših nogu.

 

Bik, Devica i Jarac su zemljani znaci i zajedno čine simbiozu preciznosti, odanosti i vernosti. Niko vam neće biti oslonac u životu kao Jarac, niko vam neće biti veran kao Bik i niko neće biti pragmatičniji od Device.

Vodolija, Blizanci i Vaga su vazdušni znaci, pa ako želite život pun pozitivne neizvesnosti, sa puno priče i događaja onda birajte neki vazdušni znak! Ako pričamo o onome što nam "boji" karakter onda kažemo da ako želite najlepše udvaranje daće vam Vaga, ako želite da vas neko pričom obori to je Blizanac.

Ako, pak, želite briljantan um onda je to Vodolija. Sve njih zajedno krasi lakoća življenja, komunikacije i jednog pozitivnog i vedrog pogleda na život.

 

Devica je pragmatična, Bik je veran. Njihova smirenost i konstantnost u životu je neprikosnovena. Njima je to upisano u DNK kodu. Sa njima suživot može da bude mirna voda koja pomalo može da bude "dosadna", ali svakako jedna mirna i sigurna luka.

Ribe, Rak i Škorpija su vodeni znaci i oni su čista esencija ljubavi, pažnje i odanosti. Ako želite da vas neko voli do groba onda je to Riba, ako želite najbolju majku i suprugu koja će od doma stvoriti carstvo mira onda je to Rak. Ako želite jaku "do koske" fatalnu ljubav koja vas bukvalno celog uzme onda je to Škorpija, pišu Novosti.

Zajedno čine jednu celinu koja je unutar sebe povezana neraskidivo - jaka seksulana energija je Škorpija, dubina emocija koja se rađa posle seksa su Ribe i, za kraj, da objedini sve to nastupa dom, porodica i deca što je Rak.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR