Glas Javnosti

ZABORAVNI I SMUŠENI: OVIM horoskopskim znakovima glava je uvek u OBLACIMA!

Astrologija
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Da li ste se ikada zapitali zašto je nekim ljudima glava uvek u oblacima?

Možete da im govorite nešto važno, očekujući da obrate pažnju, ali oni i dalje neće imati pojma šta se dešava. Verovatno se pitate obraćaju li uopšte pažnju na vas i na ono što se događa oko njih. U astrologiji se ovi znakovi smatraju najviše smušenima.

Ribe

Ribe su odvojene od stvarnosti i izgubljene u svojim osećanjima. Kad su u pitanju praktične stvari, potpuno su pogubljene. Verovatno će zaboraviti na važne rokove ili propustiti rođendane svojih prijatelja, a za njih nije čudno ni da uđu u pogrešan autobus ili ne odu na posao, jer su zaboravile koji je dan. Previše su zaokupljene sanjarenjem da bi se bavile dosadnim, svakodnevnim stvarima.

Blizanci

Blizanci mogu da budu nemarni i rastreseni, jer im je glava u svakom trenutku prepuna različitih misli i ideja. Kada moraju nešto da obave, često završe na potpuno drugom mestu jer ih putem nešto omete, pa zaborave gde je trebalo da odu i šta je trebalo da naprave. Prilagodljivi su i brzo uče nove stvari, ali nikada ne mogu da se fokusiraju dovoljno dugo na jednu stvar.

Vodolija

Vodolije ne mare za male detalje iz svakodnevnog života. Oni gledaju širu sliku i ne zamaraju se nebitnim stvarima. Na primer, kada svi u njihovom krugu prijatelja prepričavaju najnovije tračeve o slavnima, Vodolije nemaju pojma o tome šta se dešava. Oni jednostavno ne misle da su takve stvari vredne njihove pažnje.

Strelac

Strelac je znak kom je glava uvek u oblacima. Ovi ljudi stalno maštaju o svojoj sledećoj avanturi. Njihove su misli uvek usmerene na budućnost, pa ne obraćaju pažnju na ono što se oko njih dešava. Redovno zaboravljaju na obaveze, krše rokove i ne ispunjavaju obećanja zato što ne pamte stvari koje im nisu zanimljive.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR