Glas Javnosti

ZABAVAN PERIOD JE PRED NAMA! Sunce je ušlo znak LAVA, očekujte PROMENE i GLAMUR kakvima se NISTE NADALI!

Horoskop
Autor: Glas javnosti

Sunce je danas ušlo u znak Lava i tu će ostati do 16. avgusta. Astrolog Jelena Đokić za televiziju K1 rekla je da horoskopske znakove očekuje zabavan period.

- Lav je vezan za zabavu, za glamurozno, za izlaske, svi su zvezde u svom okruženju. Od Lavova možemo mnogo da učimo – kako se zabavlja, kako se živi punim plućima, kako se igra, oni obožavaju da se igraju.

Sunce ulazi u znak Lava, zanimljiv je dan zato što danas imamo čak tri planete na nultom stepenu – počinje sezona Lavova, Venera, planeta ljubavi ušla je u znak Device, ona se tu ne oseća baš komotno jer je Venera u znaku Device u znaku svog pada i prosto to je vreme (od 22. jula do 16. avgusta) kada će pogotovo žene preispitivati mnoge stvari kod sebe. Bićemo mnogo samokritičnije, žene bi trebalo malo više u narednom periodu da uživaju u životu, da shvate da ne treba sve uvek da bude savršeno, neki put je i bolje nesavršeno nego savršeno jer svaka vrsta savršenstva ume da iscrpi do krajnje granice, rekla je ona za K1.

Astrolog navodi i da je Jupiter sada u znaku Riba.

- Jupiter je u znaku Riba, on sada ide retrogradno, unazad, vratiće se u znak Vodolije. Krajem decembra ponovo će ući u znak Riba. Jupiter donosi ekspanziju, sreću, prosperitet, s obzirom na to da će skoro cele naredne godine biti u znaku Riba, Ribama donosi mnogo toga dobrog. Ribe će negde sredinom avgusta, možda već i u prvoj polovini, pošto će Venera da se nađe u opoziciji sa Neptunom u znaku Riba, što može da ukaže da lako Ribe mogu da postanu zavisne od drugih, odnosno od partnera. Izvesno je da su u tom periodu emotivne granice ugrožene i da može da se desi taj osećaj da zavisimo od nekoga, da nam neko treba više".

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR