Glas Javnosti

VELIKI POSLOVNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2021. GODINE: Jarčevima stiže NOVAC, Strelčevi pokreću novi biznis, a OVAJ ZNAK dobija POSAO!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Pred Ovnovima je mesec ljubavi, posla, druženja, Blizancima je vreme da povuku ručnu po pitanju svega.

Ovan
Pred vama je mesec ljubavi, posla, druženja. Jedan miran mesec. Imaćete priliku za završite sve što ste planirali. Dobićete nove ponude i ugovore kada je posao u pitanju. Sa porodicom provodite više vremena, jer se stvari u poslovnom i emotivnom životu lepo odvijaju i ništa vam ne odvalači pažnju kao ni energiju. Lep i protočan mesec

Bik
Mesec koji traži od vas unutrašnje duboke promene. U odnosu prema poslovnom svetu kockice se slažu. Polako sve dolazi na svoje. Porodični i emotivni život je nizgled dobar, ali duboko u vama se javlja potreba za promenama, koje nisu podstaknute nekim problemima ili traumama već jednostavno želite da stvari i odnose postavite na svoje mesto. To ćete postići ako se vi prvi promenite.

Blizanci
Vreme je da povučete ručnu po pitanju svega. Posla, ljubavi, komunikacije.Svuda oko vas je napeta atmosfrea i vi je osećate. Vama to nikako ne odgovara ali ste svesni da na neki način idete protiv sebe jer je vaša priroda razigrana i nema tajni. Ovaj preiod je baš takav pun tajni, previranja . Samo se pritajite, ne reagujte na prvu loptu. Krajem mseca i početkom narednog sve dolazi na svoje. Energiju koja je sada više neće postojati.

Rak
Glavna reč je POLAKO! Sve se menja ljubav, porodica, posao... Vi ste znak koji voli ušuškanost i sada se vaš savršen svet drma. Budite svesni da ništa nije do vas. Ponekad je potrebno biti mudar i pustiti da se stvari same poslože i onda počnite da pravite red. Taj momenat dolazi krajem meseca.

Lav
Odgovornost je ono što oktobar traži od vas. Puno ugovora, papirologije, energija vam je rasuta, upozorava mesečni horoskop. Porodica i partner očekuju više pažnje. Vi ni sami ne znate kome ćete pre prići. Zato je bitno da napravite spisak prioriteta i da ga se pridržavate. Budite odgovorni najpre prema sebi a zati prema porodici i poslu

Devica
Mesec koji vam daje vetar u leđa. Sve sa lakoćom radite, nemate optrećenja i kao da osećate da vas neka lepa sila gura napred. Tako i jeste. Na vama je samo da pratite taj ritam, da se napokon i vi malo poustite i da prestanete da razmišljate dva koraka unapred. Ne preispitujte sebe već se opusite i uživajte u lepom oktobru.

 

Vaga
Sam oktobar mesec vama će doneti novu ljubav u život. To će vas ispuniti i zadovoljiti. Međutim nećete moći da uskladite ljubav i posao jer ste nagomilani poslom i ne zate šta su vam prioriteti. Bitno je da traščlanite stvari, bitno od nebitnog. Vi ste dobar organizator, kada napravite plan striktno ga se pridržavajte jer će te samo tako moći da uskladite emotivni i poslovni život.

Škorija
Oktobar od vas traži da se probudite. Intuicija vaj je jako naglašena, ističe mesečni horoskop. Ovaj period iskoristite da se posvetite sebi, svojim unutrašnjim željama i potrebama. Ako to uradite sledi vam odlična promena na poslu, proširenje porodice a nekim dolazi nova ljubav u život.

Strelac
Očekujte saradnju sa stranicima, najavljuje mesečni horoskop za oktobar. Život vam otvara nove mogućnosti iz kojih će se desiti velike promene. Ako uhvatite ovaj talas predstoji vam pokretan je novog biznisa, ostvarivanje novih ciljeva a kroz posao i saradnju vam dolazi nova osoba u život. Ako zaplešete sa promena očekujte neočekivano

Jarac
Trud i rad dobijaju nagradu u oktobru. Sve što ste radili proteklih meseci sada dolazi na svoje. Benefite koje ćete imati vam unose mir i spokoj. Vama je jako bitna novčana satisfakcija koju ćete i dobiti. Sigurnost koja vam je preko potreban takođe dolazi do vas. Kroz sve te lepe poslovno materijalne odnose vi postajete jači i sigurniji u sebe. Poršlost će još jednom da zakucati na vrata, dobro razmislite da li ima šta tu da traži?

 

Vodolija
Sve što zamislite sada ostvarujete. Oktobar vam poručuje da skinete teret sa leđa, da uživate u vašim mislima, da što više vremena provodite sa prijateljima, sa porodicom i da se sto posto prepustite emotivnom partneru. Ovaj mesec vama donosi rastrećenje a na vama je samo da se opustite i uživate.

Ribe
Doživećete buđnjee nove sebe u oktobru. Vi već izvestan period to osećate ali kao da niste imali snage i sigurnosti da počnete da živite u skladu sa sobom. Bili ste opterećeni perifernim ljudima i događajima. Sada kada osećate sigurnost i sigurni ste sami u sebe dopustite da se ponovo "rodite" i da udahnete jesen punim plućima.

(Glas javnosti/Magazin Novosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR