Glas Javnosti
posta

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP! Nova sedmica je pred nama! Sve puca od strasti, neočekivanih obrta, a evo kome će sve smešiti sreća

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Novi iznenadni preokreti i obrti obeležiće nedelju koja je pred nama

Ovan

Pred vama je faza u kojoj ćete značajno poboljšati svoju zaradu, a moguć je i poslovni put. Na polju ljubavi vas očekuje sasvim stabilno stanje sa osobom koju volite. Zdravlje je takođe dobro, generalno se nalazite u povoljnom periodu u kom ne biste trebali da očekujete probleme. Jaki ste, vitalni, u dobroj formi. Jedino pripazite na ishranu.

Bik

Poslovi koje budete vi lično inicirali, pokrenuli u ovom periodu će kasnije da napreduju i da se šire. Ljubavna situacija je odlična, a ako ste sami sledi važno sudbinsko poznanstvo. Na polju zdravlja možete imati manje hormonalne smetnje, mogući su problemi pogotovo kod ženskih Bikova, pa se preporučuje redovna ginekološka kontrola.

Blizanci

Moguće je da ćete po pitanju posla početi da osećate neke unutrašnje nemire iz vama nepoznatog razloga. Na polju ljubavi vas očekuje fascinacija voljenom osobom i potpuna predanost njoj. Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi sa malaksalošću, niskim pritiskom, glavoboljom. Redovno jedite, odmarajte i unosite dovoljno tečnosti.

 
Rak

Pred vama je faza u kojoj ćete biti rasterećeni, nema mnogo poslovnih obaveza. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete zanimljiv flert sa osobom koja vam je prijateljski nastrojena. Na polju zdravlja nema naznaka za značajne tegobe i probleme, osećate se generalno dobro. Naglašena je jaka potreba za slatkišima ili uživanjem neke vrste.

Lav

Očekuju vas neke lepe vesti vezane za vaše poslovno napredovanje ili generalno za profesionalni status. Zadovoljni ste odnosom koji imate sa partnerom, nema problema u ljubavi. Zdravlje nije posebno ugroženo ali možete imati manje probleme vezane za kičmu, leđa, ukočenost, bolove u predelu ramena, vrata itd. Kosti su vam sada osetljive.

Devica

 
Saradnja sa inostranstvom cveta i vidite veoma dobre poslovne rezultate vezano za to. Na polju ljubavi vas očekuje potreba za slobodom i uživanjem kakvu dugo niste imali. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete generalno solidno stanje, bez većih promena i briga. Imate puno energije u sebi, prija vam fizička aktivnost i izlasci.

Vaga

Dolazi materijalno poboljšanje kojim ćete biti veoma zadovoljni. Dobro ste raspoloženi pa lako privlačite nove udvarače i sklapate nova poznanstva sa suprotnim polom. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa bešikom, urinarnim traktom pa o tome treba da vodite računa. Postoji sklonost ka virusima, infekcijama, upalama i tome slično.

Škorpija

Možete da očekujete uspeh u poslovnim pregovorima i sreću u potpisivanju novih ugovora. Partner vam je maksimalno posvećen i lepo vam je kada ste pored njega. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa osetljivom kožom, pojavom ekcema, suvoće, iritacija. Takođe, povedite računa ako ste skloni alergijama jer sada možete biti osetljivi.

Strelac

Imaćete puno obaveza ali ćete biti zadovoljni svojim učinkom i stanjem po pitanju posla. Kada je u pitanju ljubav možete da računate na flert ali ne i početak veze u ovom periodu. Zdravlje može biti osetljivije, moguć je pad imuniteta, pa biste trebali više da odmarate. Čuvajte stomak i želudac koji takođe mogu biti slabe tačke kod vas.

Jarac

Možete da očekujete da će svi poslovi da idu stabilnim tokom i da nećete imati briga. Na polju ljubavi uživate u pažnji koju dobijate, jako je lepa faza za zaljubljivanje i nove veze. Kada je u pitanju zdravlje ne biste trebali da očekujete značajne probleme. Energični ste i zdravi. Jedino ako patite od povišenog pritiska treba da pazite.

Vodolija

Možete da očekujete pokretanje privatnog posla ili ćete na neki način profitirati od rada od kuće. Kada je u pitanju ljubav težite ozbiljnim vezama i stabilnosti, niste za prolazne varijante. Na polju zdravlja možete imati manje probleme vezane za grudni koš i unutrašnje organe abdomena ali i za osetljivost donjeg stomaka i materice.

Ribe

Pred vama su nova putovanja, pregovori i važna dešavanja u kojima ćete još jednom dokazati svoju originalnost. Na polju ljubavi vas očekuje prilika za paralelnu vezu ili flert. Kada je u pitanju zdravlje trebali biste da pazite na disajne organe, da izbegavate cigarete, duvanski dim, i da obratite pažnju ako se pojavi učestali kašalj.

(Glas javnosti/Alo)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR