Glas Javnosti

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP: Blizancima stiže NOVAC, a ove znakove očekuju LJUBAVNI PROBLEMI!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Bikovima iznenađujuće vesti mogu potpuno pomutiti koncentraciju, a evo šta čeka ostale horoskopske znakove.

Ovan
Posao

Čak i za najmanju zaradu morate dobro da se pomučite. Ne igrajte na kartu sreće, oslonite se isključivo na svoje sposobnosti, rad, trud i odricanja, jedino ćete na taj način ostvariti zadovoljavajući uspeh. Računajte na teškoće sa pretpostavljenima. Krajem nedelje moguće je malo poboljšanje raspoloženja iako neki problemi još uvek opstaju.

Ljubav

U centru pažnje su porodični odnosi, bilo da se radi o vašoj ili familiji vašeg partnera. Požrtvovanost jeste nešto što se od vas očekuje, ali ovog puta niste sigurni da li je vaš angažman neophodan. Radije biste slobodno vreme posvetili sebi, daleko od svih, pa i od najbližih.

Zdravlje

Budite oprezni s lekovima.

Bik
Posao

Iznenađujuće vesti vam mogu potpuno pomutiti koncentraciju. Vaša puna posvećenost određenoj temi može vas ovih dana mnogo koštati ukoliko dozvolite da vam promaknu važni detalji vezani za posao koji svakodnevno obavljate. Ako ste u začetku novog projekta, otvara se mogućnost da jednu fazu privedete kraju. Uspeh predstoji ali kroz bolan kompromis. 

Ljubav

Predali ste se iluzijama, svesno dozvoljavate sebi da vas nadvlada nerealna mašta. Pogrešno tumačite ljubaznost jedne osobe koja vam svojim uljudnim ponašanjem šalje poruku da vas uvažava. Pripazite da vaša blagonaklonost ne zazvuči kao da imate zadnje namere.

Zdravlje

Glavobolja.

Blizanci
Posao

Stiže značajan finansijski dobitak, ali istovremeno i troškovi na koje niste računali. Neka vas ne ponese pomisao da biste mogli da odložite plaćanje tekućih računa. Bilo kakva ideja o novčanim kombinacijama, znajte, biće onemogućena. Ovih dana budite naročito disciplinovani, pa čak i u situacijama koje vam mogu delovati bezazlene. 

Ljubav

U vama ozbiljno raste tenzija jer se suočavate s velikim izazovima koje morate da rešite. Odlično funkcionišete kada ste pod pritiskom, ali onog časa kada stvari dovedete do kraja, sledi vam osetan energetski pad. Prva na udaru vašeg nezadovoljstva biće voljena osoba.

Zdravlje

Bolovi u grlu

Rak
Posao

Spremite se na važne odluke. Nije vreme za oklevanje, potrebno je da brzo reagujete i prihvatite prvu poslovnu ponudu koja stiže u ovom periodu. Možda će vam, na početku, sve delovati usporeno i traljavo, ali dugoročno sve što sada budete pokrenuli poseduje potencijal da se razvije u ozbiljno isplativ posao budućnosti. Budite istrajni i uspećete. 

Ljubav

Došli ste do tačke kada je potrebno da sagledate svoj ljubavni život. Voljena osoba pokazuje male signale da se nešto bitno u njoj menja. Te male promene jesu naznaka onoga što dolazi. Kako god da se postavite, na pragu ste perioda tokom koga će se vaš partnerski status promeniti, piše Magazin Novosti. 

Zdravlje

Problemi sa sinusima.

Lav
Posao

Zbog prividno dobrog raspoloženja gubite sliku o realnim mogućnostima koje su pred vama. Veliki planovi i ambicije mogu biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnim odlukama nadležnih koji vašu ideju uopšte ne razumeju i isključuju je u startu. Sve što ovih dana započnete ići će traljavo i biće opterećeno neočekivanim preprekama. 

Ljubav

Niste dovoljno uporni. Kada naiđete na prvi otpor, vi stvari proglasite nevažnim kako biste prikrili nesigurnost. Pre nego što to opet uradite, preispitajte sebe šta vam je važnije, sopstvena gordost i sujeta ili krajnji cilj od koga ste odustali.

Zdravlje

Problemi s plućima.

Devica
Posao

Opterećeni ste mnoštvom obaveza koje vam, ovih dana, ne prijaju. Možete se naći usred velike grupe ljudi, upleteni u razgovore koji se tiču vašeg poslovanja. Ne zalećite se, jer će realizacija tih pregovora biti odložena. Odluke morate donositi samostalno, na vreme se distancirajte od spoljašnjih uticaja jer vam u ovom periodu nisu od koristi. 

Ljubav

Usmereni ste na jednu situaciju koja se odvija u okviru vaše porodice. Moguće su i neke prisilne promene na koje ćete vi, hteli to ili ne, morati da reagujete. Skloni ste preuveličavanju problema, pa zbog toga dvaput promislite pre nego što nešto odlučite.

Zdravlje

Bolovi u leđima. 

Vaga
Posao

Uspevate da izbegnete kontakte sa osobama koje vas opterećuju. Ipak, poslovnost ne priznaje takvo ponašanje, pa ćete, ipak, biti primorani da istrpite neke ljude. Iznenadiće vas šta ste mogli da propustite da ih niste uvažili i saslušali. Nemate strpljenja za posao, ovih dana vas sve više privlači ideja o kratkotrajnom odmoru ili bar malom predahu. 

Ljubav

Paralelno s napetom atmosferom koja oslikava vaš profesionalni život, i emotivni odnosi postaju sve nestabilniji. Voljena osoba je pod tenzijom, a moguća je i dodatna neprijatnost ukoliko počnete s pravdanjem. U fazi ste potpunog emotivnog nerazumevanja.

Zdravlje

Nesanica.

Škorpija
Posao

Usmereni ste na neke novine u poslovanju i pronalazite zanimljive metode koje se definišu tokom rada. Poteškoće sa pretpostavljenim licima manifestovaće se prvenstveno kroz pritisak da posao mora biti završen pre roka. Osim toga, velike neprijatnosti mogu nastati ukoliko vaš posao ima veze s komunikacijom ili bilo kojim vidom saobraćaja.

Ljubav

Potrebna vam je pauza, međutim, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za takve promene. Disciplinovano i strpljivo pristupite partneru, jedino ćete na taj način izbeći tranzite koji najavljuju mogućnost nekog preokreta koji može značiti čak i prekid veze.

Zdravlje

Probavne smetnje. 

Strelac
Posao

Opterećeni ste tempom koji vas prati već neko vreme. Obeshrabruju vas zahtevi sa svih strana kao i novčane obaveze koje su se nagomilale. Ne krivite druge što je sve na vama, sami ste sve preuzeli na sebe pa je sad vreme da u tome i istrajete. Na sve ovo u izgledu su i nova zaduženja. Usporite malo i ne prihvatajte sve što se nudi jer niste svemogući. 

Ljubav

Na ovom planu stižu uzbuđenja ali i stresovi. Voljena osoba ne uspeva da isprati haotičan tempo u koji ste, u poslednje vreme, upali. Zbog nedostatka komunikacije mogući su nesporazumi koji će, ako ih ne razrešite na vreme, prerasti u ozbiljan sukob.

Zdravlje

Alergije.

Jarac
Posao

Predstoje vam problemi sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se zaletite u velike akcije. Ne produbljujte neprijateljstva sa ljudima od kojih zavisite. Ovo nije vreme za rešavanje bilo kakvih zavrzlama. Vaša iskrenost neće osigurati pobedu bez obzira na to koliko ste u pravu.

Ljubav

Sve više razmišljate o osobi koja ni na koji način nije za vas. Bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za bilo kakve zakulisne radnje, bićete razotkriveni. Odolite iskušenjima, jedino ćete na taj način izbeći neprijatne aspekte koji mogu da vam zakomplikuju ljubavni život.

Zdravlje

Gastritis.

Vodolija
Posao

Ovo su dani kada vam se otvara mogućnost da sebi date malo oduška, pobegnete s posla i provedete sate u društvu prijatelja koji vas ni sa čim ne opterećuju. Posao neće pobeći, a vi ćete se vratiti osveženi. Osim toga, pokušajte ovih dana da namirite neke stare finansijske obaveze i da na to stavite tačku. 

Ljubav

Primorani ste da sate provedete u krugu ljudi koji vam ne ukazuju poštovanje koje vi mislite da zaslužujete. Na sve to partner vas pritiska, pa vaše nezadovoljstvo može eskalirati na potpuno pogrešan način. Koliko god da ste izazvani, odložite reakciju i prećutite.

Zdravlje

Čuvajte se virusa. 

Ribe
Posao

Predstoje vam povoljne vesti vezane za neki posao iz prošlosti. Informacija stiže od osobe s kojom ste poslovno povezani. Ako je tema cele situacije nešto zakulisno, budite na oprezu jer možete biti izloženi manipulaciji i lažima koje će vas uzdrmati. Svoja očekivanja svedite na minimum kako ne biste, na kraju, bili oštećeni. 

Ljubav

Ako dozvolite sebi da svoju nervozu i napetost emitujete na partnera, postoji velika šansa da krizu, koja može biti kratkotrajna, produbite i na taj način i produžite. Uz pomoć jednog prijatelja vratićete optimizam iako realni problemi i dalje ostaju neraščišćeni.

Zdravlje

Kostobolja

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR