Glas Javnosti

VELIKI HOROSKOP ZA POČETAK NOVE GODINE: Evo šta je januar spremio za vas!

Astrologija
Autor: Glas Javnosti

Mars je šest meseci bio u Ovnu, a od šestog januara prelazi u Bika i praviće kvadrat s Jupiterom i Saturnom, a sve u konjunkciji s Uranom pa može doći do napetosti i opasnih situacija.

Venera iz Strelca prelazi u Jarca 08.01. i donosi lepe odnose pa s ovim aspektom možete uživati u ljubavi. Mlad Mesec se događa 13.01 u Jarcu pa može doći do novih preokreta.

U 2021. godinu ulazimo s Mesecom u Lavu koji pravi opoziciju s Jupiterom i Saturnom iz Vodolije i kvadratom s Uranom iz Bika pa sami ulazak u novu godinu može nam doneti neka ograničenja, tugu, poraz, žaljenje zbog nedostatka ljubavi i odnosa s ljudima.

Moguća su razočaranja, depresija, problematičnost i sukobi. Svakako da se trebamo izboriti s tim osećajima da ne bude nemira. Zatim Mars, nakon šest meseci u Ovnu, prelazi u Bika od 06.01. do 03.03.2021. On će praviti kvadrat s Jupiterom i Saturnom sve u konjunkciji s Uranom pa može doći do napetosti, razbacivanja energije, raskida, opasnih situacija, ako na to ukazuje lični horoskop.

OVAN

Dragi Ovnovi, vi nastavljate sa svojim poslovima od kraja decembra i bilo bi dobro da napravite neki presek oko 20. kada krene vladavina Vodolije. Potrebno je da više upoznajete nove ljude, pridružujete se nekim novim grupama ili timovima i da započinjete nove poslove.

Povoljna podrška planeta vam može doneti novi posao, otvaranje sopstvenog biznisa samo treba da budete uporni i istrajni. Vaš vladar Mars prelazi 06.01. u Bika i vašu kuću novca pa vi možete biti skoncentrisani na zaradu i materijalno.

Emotivno je dosta povoljno pa slobodni mogu upoznati svoju srodnu dušu koja tokom godine može preći i u ozbiljniju vezu ili brak. Venera će boraviti u Jarcu od 08. i davati vam sigurnost u ljubavi. Kada je zdravlje u pitanju treba više da se odmarate i pazite na preterivanje u jelu i piću.

BIK

Dragi Bikovi, nema potrebe da se dvoumite, ovaj mesec je za vas vrlo povoljan kada je posao u pitanju. Vrlo je bitno da zgrabite šansu i ne propustite je, već krenite u akciju. Vi možete očekivati kroz ceo januar uspeh i priznanje u poslu, što je odličan ulazak u novu godinu. Ako tražite posao – sad su šanse velike.

Bitno je da ako imate strah i nesigurnost da se toga oslobodite i krenete napred. Zaposleni bi mogli tražiti povišicu ili priznanje. Sva vrata vam se otvaraju čak i sa inostranstvom možete sarađivati samo izbegnite strah i sumnju. Emotivno, ako ste slobodni moguće je poznanstvo preko interneta ili da upoznate stranca preko nekog. Zauzeti Bikovi imaju pored sebe sigurnog i stabilnog partnera s kojim mogu lepo razmenjivati emocije. Kada je zdravlje u pitanju dosta je dobro, mada pojedine osobe mogu imati problem s kostima.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vama ovog meseca predstoje promene kada je posao u pitanju, bila to reorganizacija u postojećem ili neki novi način rada. Zaposlene čekaju mnoge obaveze pa je čak moguće da radite i dva posla. Iako vam je novac bitan ipak se preporučuje da radite ili odaberete posao koji odavno želite. S finansijama dobro pazite, jer će biti umanjene pa vam može u narednom periodu nedostajati novca.

Poslovno najpovoljnije je od 20. januara – pa samo napred. Emotivno, zauzeti mogu imati neke rasprave u prvoj polovini januara i to isključivo zbog ljubomore. Najbolje je da s partnerom pričate otvoreno i kažete šta vam smeta i šta vas tišti. Sad lako možete da korigujete i svoje mane. Slobodni bi mogli i dalje da flertuju, druže se, ali će ostati sami i dalje. Kada je zdravlje u pitanju mogući su problemi s kostima i zubima.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas su mogući neki poslovni izazovi mada ovaj mesec nije za karijeru. Najbolje bi bilo da više odmarate i ne pokrećete nove poslove. Mogući su neki problemi i prepreke pa ne radite ništa na svoju ruku jer možete izazvati razne probleme sve u želji da se pokažete i napredujete. Radite i fokusirajte se na ono što sada radite, a za izvesno vreme, kada se stvore bolje mogućnosti, možete pokrenuti nove poslove.

Novčana situacija je dosta dobra pa nema mesta za brigu. Emotivno, lepi romantični trenuci mogu vas zbližiti s vašim partnerom i kroz komunikaciju možete čuti i neke tajne ili nešto što niste znali o partneru pa možete postati još bliži.

Pojedini Rakovi mogu razmišljati o tome da pokrenu s partnerom neki biznis. Bitno je da pomažete jedno drugo i da imate uzajamno poverenje i podršku. Slobodni Rakovi mogu imati dosta novih poznanstava gde se može dogoditi i njihova buduća ljubav. Kada je zdravlje u pitanju odmarajte se i idite na masažu.

LAV

Dragi Lavovi, vaši ciljevi i planovi za karijeru koji vode ka dugoročnim poslovima i projektima se zahuktavaju. Neke poslove koji su planirani odavno sada u januaru možete sprovesti pa možete biti sretni i ponosni na sebe. Ovaj uspeh vas diže i motiviše pa nastavljate da radite i dajete sve od sebe da uspete. Novčana situacija se popravlja, ali ima i troškova koje sada možete da regulišete. Emotivno vi provodite lepo vreme s voljenim partnerom kojem pružate zadovoljstvo i uživanje.

Kako ste s partnerom dobro i u porodici vlada harmonija, pa možete uživati. Pojedini Lavovi dolaze do spoznaje koliko im znači porodica, pa mogu da planiraju proširenje. Slobodni Lavovi mogu ući u vezu s osobom koju već poznaju od ranije. Kad je zdravlje u pitanju ono je dosta dobro s lepim prilivom energije.

DEVICA

Drage Device, kod vas su moguća poslovna neslaganja u timu ili s kolegama, jer se vaš rad i trud ne ceni dovoljno. Mnoge Device kreću s dokazivanjem koliko njihov rad vredi i kako nije adekvatno plaćena. Što se tiče finansija nikako se ne preporučuje da trošite novac na nebitne stvari, jer može biti i nepredviđenih troškova i da vam novaca nedostaje.

Emotivno, planete vam nose lepe trenutke s partnerom šta god planirali ili radili. Uživajte u filmovima, šetnjama, kuvanju i spremanju raznih ukusnih jela. Sada će vam sve to prijati, jer vam je nedostajalo. Partner unosi u vašu zajednicu neke novine pa vam neće biti dosadno.

Učinite i vi nešto da vaš odnos i ostane lep i kvalitetan. Slobodne osobe mogu upoznati partnera preko prijatelja. Kada je zdravlje u pitanju podižite imunitet i pijte suplemente.

VAGA

Drage Vage, kako vaše mišljenje i ideje mnogi poštuju i cene, onda vi u ovom mesecu možete postići poslovni uspeh koji već od ranije očekujete. Vi blistate u timu ili grupi pa imate povod i za čast kada je uspeh u pitanju. Svi znaju koliko truda ulažete da bi sve bilo dobro i uspešno. Nastavite i dalje tim tempom pa nema brige ni za finansije iako predstoje veći troškovi u januaru.

Emotivno, na samom početku meseca može doći do prekretnica u emotivnim odnosima pa ako ste zauzeti vi iskreno iznosite partneru nezadovoljstvo. Želite da se vaš odnos promeni i da uživate s partnerom, a ne da vam odnosi budu toksični. Slobodne Vage koje imaju poznanstvo od ranije mogu ući u vezu s osobom i zaljubiti se. Kada je zdravlje u pitanju – proverite vid.

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, vi koji nemate posao ili imate, a niste zadovoljni, sada možete u ovom mesecu imati više ponuda pa i da birate šta ćete raditi. Neke nove mogućnosti su na pomolu pa dobro zamislite šta ćete izabrati. Nemojte da vam samo novac bude vodilja, već birajte šta volite da radite, da vam ne dosadi.

Pojedine osobe mogu i da napreduju u postojećem poslu pa možete imati jedan od boljih meseci za poslovni uspeh. Emotivno, osećate nedostatak porodičnih okupljanja pa je moguće da to nadoknadite u ovom mesecu. Mnoge zauzete Škorpije provode lepe trenutke s partnerom, gde se osećaju voljeno pa imate snage i volje da se borite za vašu zajednicu i porodicu. Slobodne Škorpije ostavljaju prošlost iza sebe i počinju da se druže, upoznaju srodnu dušu. Kada je zdravlje u pitanju čuvajte se prehlade, sinusi su osetljivi.

STRELAC

Dragi Strelci, vi ovaj mesec pravite planove šta i kako dalje s karijerom. Moguće su dve velike poslovne prilike pa dobro razradite plan i ne ispuštajte priliku. Strelci studenti ili oni koji idu na neki kurs sad imaju sreće i uspeha s učenjem. Pojedine osobe mogu menjati mesto stanovanja. Kako su na samom početku godine povećani troškovi, onda treba štedeti novac.

Emotivno, ako imate partnera moguće su neke nesuglasice pa ipak vi možete poželeti da se posvetite sebi i da radite na sebi učeći, čitajući i na kraju uspevate da odnos s partnerom dovedete u harmoniju. Vi ne brinete oko rasprava jer znate da su one prolaznog karaktera. Porodično i prijateljsko okupljanje vam može izuzetno odgovarati. Kada je zdravlje u pitanju dosta ste jaki i zdravi.

JARAC

Dragi Jarčevi, vi ste preambiciozni i radite punom parom, a sada je vreme da malo usporite i da se odmorite. Mnogi poslovi se pokreću od 20.01. kada opet krećete punom parom napred. Prava je prilika za sve vas da radite sa inostranstvom. Sve što se radi preko interneta sada treba da pokrenete, ako već niste. Neke nove opcije se otvaraju i treba ih prihvatiti.

Uglavnom, vaši poslovi treba da budu vezani za internet i inostranstvo u narednoj godini, jer je vaš vladar u Vodoliji udružen s Jupiterom. Emotivno, popravlja se komunikacija i lepi odnosi s partnerom. Ipak, što je izgledalo kao beznadežan slučaj sada se menja i razrešava i vi s vašim partnerom uživate.

Bitno je i s vaše strane da pružite partneru pažnju i podršku, razumevanje da bi krenuli u budućnost. Ako ste imali krizu u braku ili vezi treba sve otpustiti i nadvladati. Razmislite i o prijateljima koje ste zapostavili, a da se niste ni posvetili druženju. Kada je zdravlje u pitanju pazite na hranu.

VODOLIJA

Drage Vodolije, kod vas su ušle dve bitne planete – Jupiter i Saturn i vi bi mogli imati dosta aktivnosti u narednom periodu mada prvi deo januara može biti dosta usporen kada je posao u pitanju. Ako nemate dovoljno posla vi tražite i dodatni posao da bi mogli da izađete na kraj s nedostatkom finansija za uvećane troškove.

Bitno je da istrajete na već postojećem poslu i da ga zadržite. Pojedine Vodolije mogu dobiti neki novac neočekivano. Emotivno je dosta turbulentno s partnerom, jer se svašta skupilo a i novac je u to uključen.

Pojedine Vodolije mogu imati i probleme u porodičnim odnosima pa kada se sve skupi i partnersko nezadovoljstvo, vi se osećate nezadovoljno u svim životnim tokovima. Potrebno je da krenete od sebe i promena na sebi. Slobodne Vodolije mogu upoznati interesantnu osobu. Kada je zdravlje u pitanju izbegavajte stres i više se fizički aktivirajte.

RIBE

Drage Ribe, vi ste na prekretnici kada je posao u pitanju. Moguća je promena posla ili da krenete raditi neki posao koji nije vaša struka, već skroz nešto novo. Pojedine Ribe se dobro osećaju i pronalaze sebe i svoju svrhu na poslu pa neka tako i ostane.

Vama je bitno da imate svoje kreativnosti i da one budu prihvaćene od drugih. Mnoge Ribe će biti zadovoljne u ovom mesecu i u poslu. Emotivno može biti turbulentno i neki brakovi ili veze se mogu završiti. Okrenite se sebi, jer je nova godina i novi počeci se trebaju pokrenuti, a sve što je loše neka ostane iza vas. Sve osobe koje vam stvaraju toksičnost sada treba da ostanu u prošlosti.

Stabilni partneri u vezi ili braku mogu uživati u svojoj porodici i ljubavi. Slobodne Ribe treba da ostanu još slobodne i da budu u društvu pažljivih osoba. Kada je zdravlje u pitanju pojačana osetljivost može vam doneti prehladu.

(Glas javnosti/Atma.hr)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR