Glas Javnosti

Večeras je NOĆ PUNOG MESECA, a potrebno je da zamislite želju na OVAJ način!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

U noći punog Meseca 20. oktobra potrebno je zamisliti želju na poseban način. Svaki pun Mesec ima snažno energetsko dejstvo koje utiče i na našu energiju, raspoloženje, snove i podsvest.

Iako mnogi smatraju da pun Mesec ima najpre negativan uticaj, on može doneti i važne smernice koje možemo okrenuti u svoju korist.

20. oktobra očekuje nas pun Mesec u znaku Ovna, a evo šta treba uraditi, a šta izbegavati kako bismo privukli ostvarenje želja prema starom zakonu privlačenja

Smatra se da je da je pun Mesec posebno važan za one koji tragaju za srodnom dušom jer posmatranje mesečeve svetlosti uz maštanje i vizualizaciju može doneti pokretačku energiju i pojačati hrabrost u ljubavi.

Takođe, možete na papir napisati sve o čemu sanjate kada je u pitanju ljubav. Napišite karakterne osobine potencijalnog partnera, osmislite kako bi izgledao vaš susret i šta će vam doneti, kakava osećanja će probuditi.

 

Na kraju lista papira napišite - "Zaslužujem ljubav!"
Ovaj isti princip možete primeniti i na ispunjenje finansijskih želja. Energija punog Meseca je sjajna za vizualizaciju, pa maštajte o stvarma koje želite da imate ili novcu koje nameravate da zaradite, piše Magazin Novosti.

Osmislite korake kojim ćete ići ka svom cilju, zamislite kao da se želja već ostvarila i osetite je. Zatvorite oči i maštajte, a kao dodatnu motivaciju možete iskoristiti afirmacije koje se govore u noći punog Meseca.

 

Astrolozi ističu da smo pod uticajem punog Meseca previše impulsivni, teško kontrolišemo emocije i nismo sigurno u svoje odluke.

Takođe, na ovaj dan mogući su sukobi i konflikti. Zato je najbolje krupne poteze ostaviti za sledeći dan, a veče punog Meseca iskoristite za opuštanje i vizualizaciju

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR