Glas Javnosti

VAŠ DATUM ROĐENJA OTKRIVA KADA I GDE ĆETE UPOZNATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA: PETICE su je najverovatnije SRELE,BROJEVI kriju SUDBINU svih nas

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Numerologija otkriva kada i gde ćete sresti ljubav - da li će susret sa srodnom dušom biti onakav kakav ste zamišljali...

Numerologija se bavi tumačenjem brojeva koji mogu uticati na sudbinu osobe. Prema numerolozima, na osnovu našeg datuma rođenja možemo saznati osobine karaktera osobe, dešifrovati sudbonosne znakove i čak predvideti budućnost.

Kako prema numerologiji možemo otkriti kada i kako ćemo sresti svoju pravu ljubav - da biste to uradili, morate izračunati svoj broj prema datumu rođenja. Potrebno je da saberete sve cifre iz datuma rođenja i dodate broj dana u nedelji, piše Najžena.Na primer - Recimo da vam je rođendan 24. februar 1995. i petak je. Sabirate na sledeći način 2+4+2+1+9+9+5 = 32, zatim taj broj saberite sa rednim brojem dana na koji ste rođeni (petak - 5), 32 + 5 = 10, pa svedite na jednocifren broj 1 + 0 = 1.

Saznajte šta vam o susretu sa pravom ljubavi otkriva broj koji ste dobili.1 - Ljubav je veoma blizu. Vaš lični život će se poboljšati u narednih šest meseci. Moguće je da je sudbina već blizu, ali vi to ne primećujete. Možda je ovo vaš prijatelj, koga čak i ne smatrate potencijalnim partnerom, ili možda imate tajnog obožavatelja. U svakom slučaju, sreća je veoma blizu, ali numerologija savetuje da preispitate svoje prioritete.

2 - Susret sa vašom sudbinom će se desiti za godinu dana. Sudeći po numerološkoj analizi, to će biti povezano sa radnim putovanjem. U početku vam se možda neće dopasti neka osoba jer ćete biti veoma slični karakterom. Dugo ćete protivrečiti jedno drugom, ali stalne protivrečnosti i sporovi neće vam dozvoliti da odustanete.3 - Ako ste dobili broj 3, to znači da će vaš lični život postati bolji tek kada budete spremni za to i zaista želite. A kada nađete svoju ljubav, postoji šansa da će se vaša veza vrlo brzo razviti. Ako ste romantične prirode, onda posećujte mesta koja odišu takvom energijom - na njima možete upoznati srodnu dušu.

4 - Ne treba propustiti priliku i treba da budete otvoreni za nova poznanstva, jer je vaša ljubav osoba koja se nalazi u vašoj blizini. U ovom slučaju, romansa će biti više nego dovoljna. Odnosi će biti veoma strastveni i zanimljivi. Spremite se.

5 - Ovde numerologija savetuje da postanete jednostavniji. Glavna stvar je zapamtiti da sve zavisi samo od vaše želje. Najverovatnije ćete pronaći svoju ljubav zahvaljujući prijatelju. Možda ste već čuli za ovu osobu ili se čak sreli nekoliko puta, ali nešto je ometalo razvoj vaše veze.

Unsplash/ Almos Bechtold

6 - Verovatno vas čeka susret sa vašom sudbinom na nekoj proslavi ili svečanom događaju. Odmah ćete shvatiti da je to upravo vaša osoba. Ali odnos između vas će se razvijati veoma sporo. Budite strpljivi i možete imati odnos o kojem ste maštali.

7 - Sastanak sa srodnom dušom čeka vas za par godina, ističu numerolozi. Možda ćete morati da se borite za svoju ljubav, jer ćete se naći u ljubavnom trouglu. Možete se sresti sasvim slučajno i nepredviđeno, ali ćete znati da je sve zapisano u zvezdama.8 - Sve zavisi od vaše želje: poznanstvo se može dogoditi za nekoliko dana, nedelja ili meseci. Glavna stvar je da se ne plašite upoznavanja novih ljudi. Sasvim je moguće da će se susret sa vašom sudbinom održati "virtuelno", odnosno na društvenim mrežama. Možda ste se već sreli, ali tada nije bilo vreme. Jednostavna komunikacija će postepeno prerasti u prijateljstvo, a ubrzo će se pretvoriti u ljubav.

9 - Vaša veza će početi u narednim mesecima. Najverovatnije, vaša sudbina je vaš šef ili neko ko je u poslovnom okruženju. U početku će vaš odnos biti isključivo profesionalan, ali onda će se desiti situacija nakon koje ćete tu osobu gledati drugim očima. Bićete otvoreni za ljubav na potpuno nov način.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR