Glas Javnosti

UNIVERZUM NAM STALNO ŠALJE SIGNALE: Ovih PET ZNAKOVA nagoveštavaju LEPE DOGAĐAJE!

Horoskop
Autor: Glas javnosti

Univerzum stalno šalje određene signale svima nama, a ako vam se često događaju ove stvari pred vama su neki lepi događaji:

1. Neočekivane stvari se događaju

Kada ne možete ni da naslutite šta vas sledeće čeka, to je dobar znak iako se čini drugačije. To znači da se vodite intuicijom i da radite stvari van zone komfora, a to svakako mora da rezultira uspehom. Kada ste ušuškani i sve stvari u životu postanu rutina, ne postoji izgled za napredovanje.

2. Neobične slučajnosti i pojačana intuicija

Odjednom primećujete da vam se intuicija zaoštrila kao nikada do sada. Da li vam se dešava da pomislite na nešto, a odgovor se sam pojavi. To znači da se kockice u vašem životu polako slažu i da sve dolazi na svoje mesto.

3. Stalno viđate broj 8

Podsvesno gledano, broj 8 je uvek bio vrlo značajan. Na primer, u Kini to je jedan od nasrećnijih brojeva i tesno je povezan sa srećom.

Zanimljivo je da broj 8 ima potpuno simetričan oblik i simbolizuje ravnotežu. Dakle, ako ste počeli svuda viđati broj 8 (adrese, telefonski brojevi, tablice), moguće da vas uskoro očekuje dobit.

 

4. Prilike i napad sa svih strana

Kada se u vašem životu pojave novi ljudi i novi susreti, tada će se pojaviti potpuno nepoznato iskustvo. A s novim iskustvom, dolaze i nove mogućnosti. Na primer, ako vas je povredio bivši dečko i vi ste se odrekli novih ljudi, sada je vreme da se ovi zidovi razbiju. Hrabro se otvarate ka novim iskustvima i novom svetu, ali što je najvažnije - i novim prilikama. Univerzum priprema mnogo više iznenađenja i poklona, nemojte im se opirati.

5. Insekti posećuju vašu kuću

Naravno, većina nas baš i ne želi da ima punu kuću insekata, ali neki od njih su simbom sreće. Skakavci i paukovi predstavljaju dobru energiju i nagoveštavaju lepe stari, kaže verovanje. Ukoliko ih viđate više nego inače, predstoji vam lep period

(Glas javnosti/Stil) 

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR