Glas Javnosti

TROŠE KAO DA SUTRA NE POSTOJI! Ova TRI horoskopska znaka su prave RASPIKUĆE

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Ljudi rođeni u ovim horoskopskim znacima ne cene mnogo vrednost novca

Ribe

„Blentave“ Ribe nije da ne umeju s novcem, on ih samo nekako ne zanima, imaju važnije stvari kojima se bave, ili barem tako misle. Velikodušne su i s novcem, i sa svime što poseduju, zbog čega često krajem meseca jedva sastavljaju kraj s krajem. Ribe će najviše para potrošiti na svoj dom, na nove ukrase, nameštaj, lampe, dekoracije… Omiljene su mušterije tapetara i drugih majstora koji menjaju i ulepšavaju dom. Problem kod Riba je njihov dvostruki karakter, ono što im se ove nedelje dopadalo, već sledeće im je dosadilo zbog čega stalno traže, i troše, još.

Vaga

Vaga svaki dan živi kao da joj je poslednji, i notorno je užasna s novcem. Obožava trendove, obožava šoping, i poslednji dinar će dati da bude lepa i da ima lepe stvari, makar to značilo da nema dinara da plati račune. Vaga bi trebalo da, kako se bliži kraj meseca, izbegava da prolazi ulicama u kojima su joj omiljene prodavnice, izaći će odande bez prebijene pare!

Strelac

Strelac, najveći sanjar zodijaka, pod vladavinom je Jupitera i uvek troši novac na stvari koje mu stimulišu um. Kod Strelca ćete naći zaprepašćujuće količine knjiga, najneobičniju hranu, platiće najskuplje putovanje, želi sebi da ugodi i napravi uspomene koje će potom negovati do kraja života. Strelac je, ipak, i znak koji voli da zarađuje i uvek nekako, negde, vodi računa o tome da mu ostane dovoljno para za neophodne stvari, makar mu one bile i dosadne.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR