Glas Javnosti

TRI NAJINTELIGENTNIJA ZNAKA ZODIJAKA : Jedan rastura, niko ne može da ga prevari!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Nijedan znak horoskopa nije toliko prodoran i intuitivan kao Škorpija. Gotovo da nema stvari u koje njihov prodorni pogled i naglašeno šesto čulo ne bi moglo da prodre. Ne pokušavajte da manipulišete njima, jer su oni ti koji to rade, a vrlo lako otkrivaju tuđe namere.

Blizanci

Još od malih nogu vole da istražuju i ispituju. Veoma su radoznale prirode pa ih zanimaju mnoge stvari iz različitih oblasti, iako su najčešće naklonjeni umetnosti. Veoma su inteligentni pa otuda proizlazi i njihova duhovitost i snalažljivost. Zbog toga su uvek okruženi ljudima s kojima mogu da vode konstruktivne razgovore, a traže i inteligentnog partnera s kojim mogu da pričaju o svemu jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

Škorpija

Nijedan znak horoskopa nije toliko prodoran i intuitivan kao Škorpija. Gotovo da nema stvari u koje njihov prodorni pogled i naglašeno šesto čulo ne bi moglo da prodre. Oni uvek teže da u svemu osete dubinu, da zavire ispod površine i shvate pravi smisao. Njima ne pokušavajte da manipulišete jer su oni ti koji to rade, a vrlo lako otkrivaju tuđe namere.

Strelac

„Vihorne“ i radoznale prirode poput Blizanaca uvek imaju potrebu da znaju više i često deluju prilično neozbiljno. Međutim, oni su i te kako prodorni i dobro procenjuju situaciju. Veoma su društveni i znaju kako da se ponašaju sa ljudima. Njima nije problem da već na prvi pogled steknu simpatije kada se nađu u novom društvu, a takođe dobro procenjuju kakva je osoba. Među pripadnicima ovog znaka ima dosta naučnika, a matematika i prirodne nauke su im jača strana. Vole da ulažu u sebe i svoj intelekt tokom čitavog života.

Glas javnosti / P04S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR