Glas Javnosti

SVE SE MENJA OD 21. JULA: Evo koji znakovi će doživeti nalet POZITIVNE ENERGIJE, a koji potpuni KOLAPS!

Astrologija
Autor: Glas Javnosti

Venera, planeta ljubavi, lepote i uživanja, 21. jula ulazi u znak Device, a 27. jula će joj se pridružiti i Mars. Zbog uticaja ove dve planete, emocije će biti neobuzdane.

Astrološke prognoze stalno se menjaju. I iako smo iza sebe ostavili katastrofalno razdoblje retrogradnog Merkura, ali i pozitivan uticaj Neptuna u Mesecu, sada nas čekaju nova iskušenja i to od strane Venere, planete ljubavi.

Dok se Venera bude šetala kroz znak Device, zaljubljeni će postati pažljiviji prema partneru, više će ugađati i biće požrtvovaniji.

Kojem god znaku da pripadate, saosećajnost, odanost i briga biće ključne reči ovog astro perioda. Pokazivaćete naklonost onima koje volite tako što ćete im biti na raspolaganju i ugađati im.

Pokušavaćete da sve držite pod kontrolom, više ćete razmišljati i brinuti se nego inače. To bi moglo da utiče na vas i da vam poremeti svakodnevne navike, a naročito će uticati na Blizance, Strelčeve i Ribe.

Ova tri znaka nailaziće na sitne prepreke, naročito na polju ljubavi. Tranzit venere kroz znak Device neće biti najpovoljniji za njih, ali dobra vest je da se nakon ovog astro perioda za njih situacija popravlja.

S druge strane, zemljani znakovi Bik, Jarac i Devica, ali i Rak i Škorpija, osetiće nalet pozitivne energije i lijepih dešavanja.

Zvezde će im biti naklonjenije nego inače, a astrolozi savetuju da dobro iskoristite ovaj period i počnete da ostvarujete sve ono o čemu ste dugo maštali. Sad je pravo vreme za to.

(Glas javnosti/ Balkanski magazin)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR