Glas Javnosti

SUSRET VENERE U SUNCA U HOROSKOPU : Aspekt koji će uzdrmati ljubavni život ova 3 znaka

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Astrolozi najavljuju da 22. oktobra dolazi do posebnog poravnanja Sunca i Venere. Ovaj aspekt koji je pred nama uvodi nas u novo razdoblje u kom stari i štetni odabiri kad su u pitanju ljubav i odnosi, napokon ostaju iza nas.

Ulazimo u novi ciklus u kom imamo priliku da stvorimo skladnije odnose i da shvatimo šta je zapravo ljubav. Ova tri znaka su na meti

Ovan


Ukoliko ste slobodni, imajte na umu da bi upravo 22. oktobar mogao da vam donese ljubav. Poznati ste po tome da često partnerove potrebe stavljate ispred svojih, ali postoji mogućnost da ćete upoznati osobu kojoj ćeti vi biti najvažniji i koja će sve vaše potrebe staviti na prvo mesto piše Telegraf


Bik

Pripadnike ovog znaka očekuje period pun ljubavi i nežnosti. Ukoliko ste u vezi, ponovo ćete se zaljubiti u svog partnera i rasplamsaćete stari plamen. Oni koji su u vezi mogu da očekuju puno strasti i zanimljivih dešavanja na ljubavnom polju.

Blizanci

Blizanci će morati malo da se pomuče da bi došli do ljubavi kakvu zapravo zaslužuju. Ali dobra vest je da će se ona dogoditi i da ćete veoma uživati. Kada je reč o Blizancima koji su u vezi, sve turbulencije koje ste imali sa partnerom prevazići ćete i napokon ćete uživati u vašoj ljubavi.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR