Glas Javnosti

STVORENI JEDNO ZA DRUGO: Horoskopski znakovi koji se NAJBOLJE SLAŽU u emotivnim vezama!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Svaki znak ima svoje osobine, sopstvene snage i slabosti, stvari koje voli i ne voli. Astrologija igra značajnu ulogu u pronalaženju partnera jer vam daje uvid u tuđu ličnost. Pogledajte šta zvezde kažu - koji se znakovi savršeno poklapaju.

Lav i Vaga

Lav predstavlja vatru. Oni su neustrašivi i samouvereni. Rođeni su za vođu. Vage su miroljubive, kooperativne i pravedne. Lav i Vaga su savršen primer suprotnosti koje se privlače. Lav voli one koji znaju da se zauzmu za sebe i ne plaše se da iskažu svoje mišljenje. Vaga je ljubazna i lako će učiniti ono što Lav traži. Stoga, oni dele sinergiju u kojoj Vaga pruža smirenost neuravnoteženoj energiji Lava. Oni stvaraju ravnotežu u kojoj svako podjednako izražava svoje misli i savršeno se razumeju.

Blizanci i Vaga

Blizance i Vagu povezuje isti element - vazduh. Vazduh predstavlja intelektualne znake. Harmonične Vage unose smirenost u vezu. Blizanci imaju slične osobine, samo su glasniji i duhovitiji. Blizanci će ići izokola kako bi dokazali svoje gledište, a Vaga će izbegavati svađe ćuteći. Stoga, stvaraju harmoniju u vezi nadoknađujući slabosti onog drugog.

Vodolija i Ovan

Vodolija i Ovan čine sjajan par jer dele sinergiju. Energija između njih zna biti stresna i prilično uzbudljiva. Oni su podrška jedno drugom i između njih vlada duboko poverenje. Drugi znaju biti ljubomorni na ovaj par jer savršeno funkcionišu. Vodolija ima viziju, a Ovan odlučnost da tu viziju ostvari. Oboje su kreativni i ne plaše se da krenu neuobičajenim putem. Čeznu za avanturama u životu za razliku od drugih parova.

Ovan i Rak

Ovan i Rak su klasičan primer suprotnosti koje se privlače. Ovan je vatreni znak što znači da ga krasi hrabrost i entuzijazam. Sa druge strane, Rak je vodeni znak. On je slika i prilika emotivne i osetljive osobe. Izvan svih očekivanja, vatra i voda mogu biti dobar par. Oni pomažu jedno drugom da prevaziđu svoje nedostatke. Ovan će podstaći Raka da bude samouvereniji i nezavisniji, a Rak će probiti sve štitove Ovna i pomoći mu da postane saosećajniji i upečatljiviji.

Ovan i Ribe

Možda ćete se iznenaditi, ali Ovan i Ribe su savršen par. Kada govorimo o ljubavi, nema bolje od one između Ovna i Riba. Ovan ima odlučan pogled na život i jednom kada nešto reši, neće imati mira dok to i ne ostvari. Ribe su veoma spontane. One nikad ne razmišljaju o posledicama svojih akcija i žive u sadašnjosti. Oba znaka imaju jednu zajedničku osobinu: uživaju u onome što imaju bez brige o budućnosti. Ipak, impulsivna priroda jednih i drugih može uneti nestabilnost u vezu.

Rak i Ribe

I Rakovi i Ribe su vodeni znaci. Kada govorimo o romantici, oni su podjednako naklonjeni jedno drugom. Razumeju se veoma dobro. Spontana priroda Riba i brižni stav Raka stvaraju harmoniju u vezi. Rak je veoma odan i saosećajan prema drugima, što dobroćudna priroda Riba još više pojačava jer su one uvek spremne na žrtvovanje zarad drugih.

Lav i Strelac

Lav i Strelac su vatreni znakovi što ovu vezu čini uzbudljivom. Njima nikada nije dosadno. Oboje su impulsivni i žive u trenutku. Uvek iskazuju ljubav jedno drugom. Oni su kombinacija iz raja jer je Lav odvažan i avanturista, a Strelac ispunjava njegova očekivanja. Oni u vezu unose zaraznu energiju i drugi im zavide. Oni u potpunosti uživaju u životu.

Jarac i Bik

Jarac i Bik čine idealan spoj jer oboje imaju sličan pogled na život. Oboje su zemljani znaci. Razumni su i praktični što im može biti i snaga i slabost. Snaga je jer im donosi stabilnost u vezu kako su oboje zreli i odgovorni. Slabost je jer ne znaju kada i kako da se opuste. Možda im to nedostaje u životu jer su istovremeno ozbiljni i praktični. Možda ne shvataju da je ponekad bolje pustiti stvari.

Blizanci i Vodolija

Kako pripadaju istom elementu, Blizanci i Vodolija su odlični saputnici. Vodolija kao vizionar uvek razgovara o novim idejama sa Blizancima. Oni stimuliši um onog drugog i grade snažnu emotivnu povezanost. Savršeno se dopunjuju jer su snesni potreba onog drugog i znaju kako da im veza uspe tako što će ceniti lični prostor partnera. To je više mentalna povezanost nego fizička. Njihova ljubav je izvan materijalnih i veštačkih potreba.

Škorpija i Lav

Škorpije su strastvene, snažne, hrabre i nedvosmislene. Lav je neko ko traži ljubav u životu. Potrebno mu je da bude obožavan. Škorpija će ispuniti tu njihovu potrebu jer ume da iskaža strast prema partneru. Zauzvrat za tu ljubav i brigu dobiće odanost Lava, koja je Škorpijama veoma važna. Oni su idealan par jer razumeju potrebe jedno drugog. Kako su oboje strastveni, to nekad zna preći u posesivnost.

(Glas javnosti/fokuzz.com)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR