Glas Javnosti

STIŽE RETROGRRADNI MERKUR : Jednu stvar ne bi trebalo nikako da radite dok traje njegov uticaj

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Saznajte šta nikao ne sme da se radi za vreme retrogradnog Merukra, koji uskoro dolazi.

Obratite pažnju i pronaći ćete detalj koji nije prisutan na drugim statuVreme kad je retrogradni Merkur je vrlo važno, jer u astrologiji Merkur predstavlja čoveka, onaj umni deo svih nas koji razmišlja, komunicira i donosi odluke, a retrogradnost označava vraćanje unazad, grešku i promašaj. Kad se ova dva značenja spoje dobije se slika pogrešnih zaključaka, odluka, nesporazuma, nevešte komunikacije… i sl.

Naravno, ništa u astrologiji (a ni u životu) ne treba shvatati bukvalno, pa ni ovo kratko opštepoznato tumačenje. Cilj ovog članka je da vam detaljno objasni ovaj period kako biste mogli da ga u potpunosti iskoristite za sve ono dobro što može da vam donese. Postoje sjajne stvari koje se preporučuju baš dok je Merkur retrogradan!

Ali pre nego što pređemo na to, hajde da vidimo kad će sve Merkur ići unazad u 2023. godini.
Datumi za vaš kalendar – retrogradni Merkur

2023.-e godine Merkur će biti četiri puta retrogradan:
Od 29.12. 2022. do 18. januara 2023. godine
Od 21. aprila do 14. maja 2023. godine
Od 23. avgusta do 15. septembra 2023. godine
Od 13. decembra do 02. januara 2024. godine
Dodajte još jedan dan, kad je Merkur stacionaran

Dan pre nego što krene retrogradno, Merkur stane. Možemo da zamislimo auto koji u vožnji treba da krene u rikverc. Da bi to bilo moguće prvo uspori, zatim stane, i onda krene unazad. Tako i Merkur.

Budući da predstavlja planetu koja simbolizuje komunikaciju, trgovinu, tehniku, elektroniku, zatim papirologiju, administraciju i uopšte donošenje odluka i logično racionalno razmišljanje, možemo da očekujemo da će u danu kada stoji, kad je stacionaran, to izazvati razne vrste blokada.
Zbog toga je savet da u danima kada je Merkur stacionaran, ne planiramo ništa što nam je od velike važnosti. Ne pravimo planove za taj dan jer su velike šanse da će se izajaloviti. Ovaj perod treba da bude bez stresa.

Isto će se desiti kad krene direktno. Auto iz rikverca stane, pa onda krene pravo.

Savet: dodajte u svoje kalendare još dva dana potencijalnih blokada, dan pre nego što krene retrogradno i dan kad završi retrogradan hod.

Merkurova senka

Merkurova senka znači da Merkur prolazi istim putem kojim je već prešao. Drugim rečima, on prvo ide direktno, zatim se vraća unazad, pa ponovo ide direktno preko istih stepenova preko kojih je već dva puta prešao. Taj treći prelazak se zove senka.

Stane ti mozak. Stane ti auto. Stane lift. Blokira kompjuter ili telefon. Neće da otvori fajl. Važan sastanak se odloži. Saobraćaj je u zastoju. Neko negde čeka. Nemoj da budeš ti.

Glas javnosti / O10S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR