Glas Javnosti

ŠTA VAM ZVEZDE DONOSE OVOG MESECA: Ovnu stiže pomoć dragih ljudi, Lav stabilizuje finansije, a evo šta čeka sve ostale znake

Horoskop
Autor: Glas javnosti

Jupiter je, sasvim izvesno, jedina planeta koja čak i kada ide retrogradnim hodom donosi i dalje sreću, za koju čak i ne moramo mnogo da se mučimo.

Jupiter, koji je u  Ribama pre nekoliko dana krenuo je retrogradnim hodom i ceo jul će ići tim prividno nazadnim hodom. Najveći deo jula retrogradni Jupiter je u Ribama, da bi se 29. jula vratio u Vodoliju.

Uprkos tome Jupiter je povoljan, prvo jer gradi lepe aspekte, sa Suncem koje je u Raku, tako i sa Merkurom u istom sazvežđu.

Dok je u  retrogradnom hodu treba da da pojačate svoje napore da bi ste došli do uspeha koji vam je izmicao – bilo na polju ljubavi, posla, zdravlja. 

OVAN

Iskoristite Jupiter da otkrijete najdublje delove sebe. Kontaktirajte drage ljude na koje ste u poslednje vreme zaboravili. Neko od njih ima za vas veliko iznenađenje ili vam možće pomoći da rešite problem okom koga se već dzugo mučite. Ovo je vreme kada preko prijateljskih veza mnogo toga može da se ostvari.

Foto: Pixabay

BIK

Jupiter u Ribama vam donosi snažan oslonac samo za ostvarivanje onih ambicija za koje imete pokriće. Vreme je da se ponovo posvetite poslu do maksimuma. Malo ste bili "digli nogu" sa gasa, ali moguć je novi uspeh u karijeri ili promena posla adekvatno vašim kvalifikacijama.

BLIZANCI

Jupiter vam donosi pravedan rasplet na poslu, pa čak i poziciju u kojoj ćete se osećati rasterećeno. Vreme je da se osvežite i prestanete da sumnjate u sebe. Palo vam je samopouzdanje, ali nema mnogo razloga da idete na sitne ciljeve.

RAK

Napravili ste određene uspehe zahvaljujuči situaciji koju ste odličnim refleksima iskorsitili, sada samo treba da pokažete da ste prava osoba na poravom mestu.   

Potražite hobi koji vam donosi osećaj oslobađanja - to vam je potrebno da bi ste napravili balans.

Foto: Pixabay

LAV

Retrogradni Jupiter čuva vaše finansije. Ovo je prilika da dobijete sponzorstvo. Počinjete da savladavate svoj ego, ali još vas čeka veliki posao oko obuzdavanja u intimnoj vezi. Poverite se partneru, on/ona vam može biti saveznik u tome.

DEVICA

Učvrstićete odnos sa osobom koja vam je bliska. Dosta ste vremena provodili s prijateljima u poslednje vreme, malo se posvetite i svom zdravlju i odmoru. Ne možete baš svima da izlazite u susret. Mogući su razgovori o braku.

VAGA

Savetuje vam se poboljšanje navika i promena stila oblačenja.Pomerite svoj fokus na uživanje - svakog dana uradite bar nešto sitno za sebe. Dodatno - u poslu insistirajte na onom što volite, preletite rutinski stvari koje vam ne pružaju zadovoljstvo.

ŠKORPIJA

Savršeni susret! Ljubav kuca na vaša vrata i verovatno ćete se zaljubiti i to na romantičan način. Baš kad budete shvatili šta je to što vam treba, nailazi u vašem životu osoba koja baš to može da vam pruži.

Foto: Pixabay

STRELAC

Promena viđenja života i porodice, pa će stvari da legnu na svoje mesto.

Dosta ste se posvetili svom unutrašnjem, intimnom svetu. Mnogo ste uradili i u kući. Sad dolazi vreme u kojem treba da se i pred drugima izborite za malo drugačiji status. Zvezde su na vašoj strani.

JARAC

Lični uspeh kroz kontakte veze, razgovore i ugovore koji ne mora biti u vezi sa načinom  na koji zarađeujete. Dobro vreme za kupovinu automobila. Moguće je da već duže vreme imate potrebu za preseljenjem.

VODOLIJA

Jupiter vam osigurava finansije i donosi vam period u kojem ćete pametno trošiti novac.Toliko dugo ste sebe stavljali u drugi plan, sad je vreme da se to promeni. Razmislite kako da konačno uradite nešto za sebe.

Foto: Pixabay

RIBE

Vi ste zvezda u ovom periodu. Dok je Jupiter još u vašem znaku može vam otvoriti koja god vrata želite! Razmislite - gde vam je njegova pomoć najviše potrebna? Vreme je za krupne korake koji će vam promeniti život na bolje.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR