Glas Javnosti
posta

ŠTA SU ZVEZDE PRIPREMILE ZA VIKEND: RIBE da se spuste na zemlju, RAKU krajnje vreme da obuzda strastvenost

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Ne dozvolite da vas poremeti kišni vikend koji je pred nama. Pročitajte šta su vam zvezde namenile za predstoje dane i svoje misli usmeriti samo uspravno.

Saznajte šta dnevni horoskop predviđa o onome što vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Zainteresovao vas je neko nov i trenutno pokušavate da se usredsredite na to. Ne zalećite se u nove ljubavne avanture naročito ako još uvek niste raščistili s nekim iz prošlosti. Uspomene koje vas muče, mogu postati nepremostiva prepreka za novu romansu.

Bik

Izbegavate kontakte sa osobama koje vas iscrpljuju. Ipak, poslovnost ne poznaje takvo ponašanje, pa ćete biti primorani da istrpite nekoliko sastanaka na kojima ćete, na kraju, saznati nekoliko pozitivnih novosti koje vas lično afirmišu.

Blizanci

Ukoliko svoju nervozu i napetost budete emitovali na partnera postoji velika šansa da krizu prenesete i na svoje okruženje, opominje dnevni horoskop. Uz pomoć jednog člana porodice povratićete optimizam iako realna situacija, i dalje, nalaže veliki oprez.

Rak

Očekuje vas važna lekcija u kojoj morate da savladate svoju strastvenost koja je vaša glavna osobina koja često radi protiv vas. Svesni ste svojih potencijala, ali, isto tako morate biti svesni da ne možete glavom kroz zid.

Lav

Puni ste sebe i na putu da ostvarite velike planove. Znate da svi uspesi stižu tek onda kada je pravo vreme za to. Dan donosi niz povoljnih mogućnosti, pa ih, zbog toga, spremno dočekajte. Ako planirate put, uračunajte mogućnost odlaganja.

Devica

Bezazlena situacija s partnerom preti da se pretvori u ozbiljan sukob, upozorava dnevni horoskop. Vaša očekivanja i ono što dobijate su u neskladu. Pre nego što zakomplikujete odnose, razmislite još jednom da li je problem dovoljno krupan da biste od toga pravili dramu.

Vaga

Imate puno planova i očekujete ubrzo da pokrenete neki od njih. Na žalost, današnja dešavanja vam neće doneti krupnije pomake osim što će vas okolnosti navesti da razmislite da li je put koji ste smislili najpovoljniji za nekog kao što ste vi.

Škorpija

Vrtite se u krug jer ne prihvatate neke male poraze. U pitanju su neke krajnje beznačajne stvari, a vi ste od toga napravili dramu iz više činova. Možda je vreme da analizirate svoje unutrašnje porive, zbog čega vaš ego ne prihvata odstupanja, pa makar i simbolična.

Strelac

Samouverenost i nadmeni stav iritiraju okolinu koja već neko vreme ima strpljenja za sve gafove koje ste počinili, konstatuje dnevni horoskop. Ukoliko se ne presaberete, krajem dana možete doživeti veoma neprijatnu situaciju iz koje se nećete lako izvući.

Jarac

Na pomolu su ljubavni problemi. Trud, koji ste uložili u odnos s voljenom osobom, kao da nije prepoznat. Očekujete reakciju s druge strane, ali ona izostaje. Ograničite svoje strpljenje, nakon toga reagujte, jer svako dalje odlaganje komplikuje odnose.

Vodolija

Suočeni ste s disbalansom između onog što racionalno znate i onog što intuitivno osećate. Kolebate se, suviše je lucidno doneti važnu odluku samo na osnovu osećaja, bez načina da to dokažete. Ne pravdajte se nikom, vaš sud je nepogrešiv.

Ribe

Sanjarenje koje vas je obuzelo projektuje se i na ljubavni plan, primećuje dnevni horoskop. Spustite se na zemlju, zbog naglašene promenljivosti raspoloženja pojačano ste osetljivi čime možete iskomplikovati odnose i već klimavu vezu, dovesti u teško iskušenje.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR