Glas Javnosti

Šta su nam pripremile zvezde za VIKEND pred nama

Astrologija
Autor: Glas javnosti/magazin.novosti.rs

Ovan

Tenzije na poslu se smiruju, ali i vaš pristup je drugačiji. Vaše okruženje oseća vašu promenu. U vikend ulazite rasterećeni.

Bik

Oni koji renoviraju dom za vikend mogu da očekuju iznenadne troškove jer ne ide sve po planu. Bikovi generalno ovog vikenda treba sa se posvete sebi, pogotovo ženski Bikovi.

Blizanci

Zamara vas trenutna situacija. Previše je svega i svi očekuju da vi preduzmete prvi korak. Umorni ste i ovaj vikend pokušajte da podredite sebi i da ga provedete u miru i tišini.

Rak

LJubav vam daje snagu. Vi blistate. Pod ruku partnera i pravac spa vikend. Sve obaveze ostavite za početak radne nedelje.

Lav

Vi niste paničar, ali ako vaše poslovno okruženje sve ostavlja za zadnji čas vas tada hvata njihova energija. Na poslu je haotično i da ne bi tu energiju preneli na vikend vi se distancirajte!

Devica

Porodični odnosi se smiruju. Vi možete da odahnete. Dosta ste izgubili energije potrebno je da je povratite. Za vikend samo ljudi i događaji koji vas ne opterećuju.

Vaga

Partner nije zadovoljan vašim ponašanjem. Oseća da se nešto dešava i želi objašnjenje. Za vikend očekujte razgovor pun opravdane ljutnje!

Škorpija

Vreme vam prolazi i nagomilava vam se stres. Ako ne progovorite ništa se neće rešiti. Smireno i hrabro ovog vikenda.

Strelac

Možete da očekujete razrešenje ljubavne situacije za vikend. Sve će biti ko na tacni servirano na vama je konačna odluka.

Jarac

Radna nedelja se privodi kraju. Dugo niste bili ovako zadovoljni vašim životom. Lepa energija će vas pratiti i za vikend. Na vama je sa kime ćete ga provesti i kako.

Vodolija

Priroda je za vas opuštajuća. Imate poziv od osobe iz prošlosti. Ako želite da se baš opustite vi prihvatite poziv, ali vi birajte mesto. Uživajte!

Ribe

Porodični odnosi se ne smiruju. Vi reagujete unutrašnjim osećajem. Tako i ovog puta postupite. Očekujte poprilično buran i napet vikend.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR