Glas Javnosti

Šta nam predviđaju ZVEZDE za 15. juli? Devica na ivici IZDRŽLJIVOSTI, Škorpija može da PREDAHNE, a pred BIKOM izuzetna prilika!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Šta vas sve čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje pročitajte u horoskopu za 15. juli

Ovan
Ne znate zbog čega ste propustili poslovnu ponudu koja vam je nedavno promakla. U vezi toga vas očekuje razgovor u kome vam neće biti prijatno. Ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje, kako predviđa dnevni horoskop, posao možda nije izgubljen, pišu Novosti.

Bik
Ovo je važan dan za vas. Otvara vam se prilika da dovršite sve započete poslove, a predveče očekujte vest u vezi s tim što ste već odavno prestali da iščekujete. Brzo reagujte, u suprotnom bi nešto krupno moglo da vam izmakne.

Blizanci
Partner vas provocira i iskušava, pa vam, u afektu, izleće nešto što ste želeli da prećutite. Sve može kulminirati odlukom od koje strepite. Nalazite se u nezavidnom položaju, konstatuje dnevni horoskop, ne želite dalje, ali ne biste ni da raskinete.

Rak
Uključite saradnike i napravite plan kolektivnog rada. Uspeh je moguć jedino na takav način. Vaš zajednički rad obavljaćete sa velikim zadovoljstvom tako da je uspeh izvestan. Pripazite na finansije, očekuje vas neplanirani trošak.

Lav
Prihvatate se poslova koje su vaši saradnici trebalo da završe. Iz nekog razloga, umislili ste da je samo vaša dužnost da se žrtvujete. Trenutnu bolećivost usmerite na ljubavni život, jer voljena osoba je, možda, neutešno usamljena, savetuje dnevni horoskop.

Devica
Pred vama je dan prepun dinamike. Na ivici ste izdržljivosti. Već izvesno vreme vas muči nešto na poslu, a niste u stanju da se tome suprotstavite. Pripazite se, bezazlena situacija vas može navesti da napravite skandal.

Vaga
Vreme je za selekciju. Odbacite nekoliko stvari koje su vam već neko vreme izvor velike brige. Bilo da je reč o ljudskim resursima ili o projektima čeka vas teška odluka restrikcije zbog koje ćete se mnogim ljudima zameriti.

Škorpija
Mali predah vam mnogo znači. Kratkotrajno punjenje pozitivnom energijom potpomognuto je pažnjom voljene osoba koja vas danas nesebično obasipa. Uživajte u dragocenoj pauzi, biće vam potrebno mnogo kondicije za obaveze koje vam predstoje.

Strelac
Neke porodične obaveze niste ispunili na vreme pa je došao trenutak kada više nema odlaganja. Dnevni horoskop savetuje - umesto da se ljutite na sebe što ste to sebi dopustili, prionite na posao odmah, a analizu situacije ostavite za neki drugi, povoljniji, dan.

Jarac
U centru pažnje su porodični odnosi, bilo da se radi o vašoj familiji ili vašeg partnera. Požrtvovanost jeste nešto što vas odlikuje, ali, ovog puta niste sigurni da li je vaš angažman neophodan. Radije biste slobodno vreme prespavali.

Vodolija
Loši odnosi u vašoj radnoj sredini su postaju nepodnošljivi pa vama ne preostaje ništa drugo do da razmišljate o odlasku. Situacija nije povoljna i svesni ste da biste odlaskom iskomplikovali već nezavidnu finansijsku situaciju., predviđa dnevni horoskop.

Ribe
Osećate se kao da ste blokirani, kao da su svi vaši pokušaji da na diplomatski način nešto rešite, onemogućeni. Izbegavajte konflikte sa autoritetima i podršku potražite među mlađim saradnicima koji su vam u ovom periodu naklonjeni.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR