Glas Javnosti

ŠTA DONOSI MERKUR KOJI VIŠE NIJE RETROGRADAN: Bolje finansije za Ovnove i Blizance, Škorpijama se vraća inspiracija, a Strelce čeka preseljenje

Horoskop
Autor: Glas javnosti

Većina ljubitelja astrologije najviše voli da čuje da Markur izašaio iz retrogradnog hoda. E pa jeste! Od juče počeo je povoljan period koji treba maksimalno iskoristiti.

Informacije koje čekamo idu prema nama. Imamo više volje i motivacije da krenemo prema napred. Iako je Merkur pod uticajem Saturna, koji ga još malo inhibirani, izlazimo iz blokade koje nas koče da se izrazimo.

Ovan

U prethodnom periodu imali ste poteškoće kada je emotivni život u pitanju, ali situacija menja se na bolje. Imaćete osećaj da vas sreća prati u stopu, a velika je mogućnost da upoznate osobu sa kojom ćete uploviti u ozbiljnu vezu. Što se finansija tiče i na tom polju možete očekivati boljitak. Sad je pravi trenutak da skupite hrabrosti i počnete da sprovodite u delo sve ideje koje vam se godinama motaju po glavi.

Bik

Sve nesuglasice koje ste imali da porodicom i prijateljima će se razrešiti u narednom periodu. Pred vama je miran period koji će umiriti tenziju i izbaciti negativnu energiju iz vašeg života. Osećaćete se spokojnije, a to je ono što vam je sad neophodno.

Blizanci

Period pred vama će biti prepun dobrih vesti. Iako ste tokom retrogradne faze Merkura imali ozbiljne finansijske udarce, sada se situacija drastično menja. Imaćete priliku da zaradite ozbiljnu količinu novca, ukoliko dobro iskoristite prilike koje vam se nude.

Rak

Ljubav je u prethodnom periodu za vas bila staza puna prepreka, trnja i spoticanja. Loša romantična iskustva na vas su ostavila dubok trag i emotivne rane, ali sada ste oslobođeni. Polako otpuštate frustracije i nemir i spremni ste da se razvijate na duhovnom i emotivnom polju. Negativno ostaje iza vas.

Foto: Unsplash

Lav

Imali ste lošu komunikaciju sa bliskim ljudima, naročito sa članovima porodice i partnerom. Sada je pravi trenutak, u naredne dve nedelje, da oprostite i zatražite oproštaj. Zaboravite na tenziju i negativne misli, oslobodite se potisnutih loših emocija i pokušajte ponovo d auspostavite bliskost. Pravi je trenutak da energiju besa zamenite energijom ljubavi.

Devica

U poslednjih mesec dana život ste gledali iz šire perspektive, pa su vam možda promakli neki detalji. Sada ćete imati priliku da uvidite mnoge greške i prilike. Bićete svesniji kojim putem treba da krenete i kako da donesete važne odluke. Nova vest naročito će pomoći kada je reč o karijeri.

Vaga

Finansijske poteškoće su obeležile protekli period. Sada vas očekuju lepe vesti i sjajne prilike da rešite dugove i obnovite svoj budžet. Napravite plan prihoda i rashoda. Sve što trošite i zarađujete zapišite u svoj dnevnik planova kako biste lakše uštedeli i imali uvid u svoje finansije.

Škorpija

Život Škorpije je crno-beli, ali u novembru mesecu može biti samo beo, svetaso, čist. Imaćete dobre odnose sa bliskim ljudima, porodicom, prijateljima i partnerom, oni vam mogu pomoći i usmeriti vas na pravi put. Zvezde vam u prvoj polovini novembra pomažu da otpustite negativnost i pronađete duševni mir. Ovakvo stanje pomoći će da rešite bilo kakav problem - poslovni ili privatni. U drugoj polovini novembra očekuje vas inspiracija, snaga i sjajna energija. Imaćete motivaciju i želju da uradite nešto veliko. Sve što započnete u novembru može vam doneti dugoročan uspeh.

Foto: Pixabay

Strelac

Zvezde vam daju hrabrost da izađete iz zone komfora i promenite svoj život. Moguće je da ćete promeniti posao ili vas očekuje nova emotivna veza. Uspećete da rešite neke porodične probleme ili vas očekuje preseljenje u drugi grad. Novembar je za vas mesec svetlih boja. Uprkos hladnom vremenu, vaša duša će biti svetla i topla. Sada imate prilikud a započnete posao ili hobi za koji ranije niste imali vremena. Budite prirodni i iskreni prema sebi.

Jarac

U porodici vlada harmonija, a zvezde su odlučile da vas dodatno obraduju - novembar je sjajan mesec da sretnete veliku ljubav. Nova poznanstva donose puno pozitivnih emocija. Bićete prilično zauzeti i angažovani na raznim poljima, a pratiće vas odlično raspoloženje. Vraća vam se duševni mir i pronalazite pozitivne aspekte u svom unutrašnjem biću.

Vodolija

U novembru ćete na svojoj koži osetiti šta je istinska sreća. Ali budite oprezni kome pružate svoju energiju, jer vam jedan pogrešan potez može pokvariti raspoloženje. U ovom mesecu dogodiće se određene stavri koje će vam zaista promeniti život. Očekuju vas pozitivne emocije, snaga i dobre misli. Fokusirate se na ciljeve i to vam daje šansu da poboljšate svoju životnu situaciju i slede povoljni rezultati.

Ribe

Očekuju vas pozitivne situacije i događaju. Imate sjajan optimističan stav, a to će se naročito dobro odraziti na polje ljubavi. Ovo je dobar mesec za romantiku, flert i nova poznanstva. Posmatrajte sebe kao pobednika i tako žete uspeti da ređšite svaki izazaov. Uspostavljate savršen balans između poslovnog i privatnog života.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR