Glas Javnosti

ŠTA DEFINIŠE ZNAKOVE ZODIJAKA? Rak oseća, Bik ima, Lav hoće...

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Životni moto je nešto što nas definiše i pokreće u životu te je duboko ukorenjen u našem karakteru. Otkrijte koji je to lični životni princip svakog horoskopskog znaka.

Ovan
Kod pripadnika ovog znaka vredi ona stara 'što vidiš, to i dobiješ'. Njihovo ponašanje i reči su istinski odraz njihove ličnosti i vrlo retko će prikrivati kako se osećaju. Kome to odgovara - super, a kome ne - još bolje, Ovnovi na njih neće trošiti svoje vreme.

Bik
Pripadnici ovog znaka cene ono što su u svome životu stekli - od odnosa i zadovoljstva do materijalnih stvari. Veruju kako iza svega toga stoji trud i rad, a to je ono što ih definiše. Ne fokusiraju se na površne stvari, već one za koje se treba i pomučiti i upravo zbog toga ih drže blizu sebe i ne žele pustiti.

Blizanci 
Pripadnici ovog znaka imaju neutaživu želju za znanjem i informacijama svih vrsta. Njihov mozak je gotovo uvek u pogonu te su za njih misli ono što najviše određuje ljude. Važno im je kakvi su stavovi ljudi koji ih okružuju i po tome ih prosuđuju, a duboko cene sve ono što im donosi nove perspektive i uči ih.

Rak
Život je za pripadnike ovog znaka satkan od niza osećaja koji mu nadahnjuju pravi smisao. Njih ne ispunjavaju materijalne stvari i poslovna postignuća, premda žele i njih, no bez ispunjavajućih odnosa sve im gubi svoj smisao. Cene osećaje više nego bilo što drugo i nadahnjuju sve u svojoj blizini da čine to isto.

Lav
Pokretačka snaga ovog znaka i ono što ih definiše u životu je njihova volja usmerena ka ostvarenju ciljeva. Njihova snaga volje je neverovatna, upravo zato jer su fokusirani da ostvare to što su naumili. Ostvarenje želja i ciljeva daje im osećaj postignuća, bilo da je reč o poslu ili privatnom životu te oni imaju plan čak i ako ga nemaju. 

Devica
Pripadnici ovog znaka imaju jednu neverovatnu osveštenost o onome što se događa oko njih i odlični su u primećivanju detalja. To je istovremeno njihov talent, ali i pokretačka energija - oni žive tako da analiziraju, kalkulišu, planiraju... Važno im je da u svemu pronađu neki smisao, čak i ako se čini da on ne postoji.

Vaga
Pripadnici ovog znaka u životu najviše cene stabilnost i duhovni mir te su talentovani za upravo to - unošenje reda i organizovanosti u svemu čega se prime. To ne znači da ne vole izazove i pritisak, već da uživaju u rešavanju komplikovanih situacija i pomaganju ljudima, kroz što dobivaju osećaj da su važni i korisni.

Škorpija
Pripadnike ovog znaka karakteriše njihova strastvena i intenzivna priroda koja se krije iza stabilne spoljašnosti. Ako nešto žele, oni to žele bez zadrške i što je pre moguće, i ne samo da žele već žude za tim. Njihovi pokretači su intenzivniji nego kod drugih pripadnika Zodijaka i to je ono što im omogućuje da slede svoje srce i nagone.

Strelac
Pripadnici ovog znaka su optimistične i znatiželjne prirode koje u životu potiče ideja otkrivanja novih stvari, prostora, ljudi, doživljaja... Imaju širok pogled na svet i ništa ne cene više od usvajanja novih perspektiva i sakupljanja priča koje drugima mogu prepričavati. 

Jarac
Pripadnici ovog znaka smisao života pronalaze u praktičnim stvarima te oni u svakom zadatku, odnosu i stvari vide sredstvo kojim se približavaju sreći. Oni vole zagonetke, zadatke, rad, trud i postignuća, a ne veruju u to da se život i sreća poslože sami od sebe - već su oni ti koji kreiraju svoj put.

Vodolija
Pripadnici ovog znaka zaista su fokusirani na znanje i to je ono što najviše cene u životu, a više od pustih informacija iz knjiga cene ono praktično znanje i snalažljivost. Veruju da čovek vredi onoliko koliko stvari zna napraviti te ne vole polovične poslove ili ljude koji se pretvaraju da jesu nešto što nisu - jer oni to sami nikad ne čine. 

Ribe 
Kao životni sanjari, pripadnici ovog znaka su veliki idealisti Zodijaka. Oni dopuštaju da ih u životu vodi njihova intuicija što je i najbolja stvar koju mogu napraviti - jer time definišu svoj unutarnji svet na svojim verovanjima, razmišljanjima, emocijama i željama.

(Glas javnosti/24 sata)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR