Glas Javnosti

ŠTA BROJEVI GOVORE O VAŠOJ BUDUĆNOSTI? Godina rođenja otkriva mnoge stvari

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Godina u kojoj smo rođeni igra značajnu ulogu u našoj sudbini, ističu numerolozi

Ipak, najvažnija je poslednja cifra godine našeg rođenja. Svaki broj ima odgovarajući element, a to su metal, vatra, zemlja, drvo i voda.
Ovi elementi otkrivaju karakter osobe, njene navike i još mnogo toga. Hajde da otkrijemo koji ste element i šta to govori o vama. Na primer, ako ste rođeni 1987. godine, vaš broj je broj 7, a njegov element je vatra.

Ove osobe su snažnog karaktera i otporne. Slobodnog su duha, ali rezervisane jer žele da žive život po svom. Čeznu da žive u doslednosti i ljubavi. Oni tačno znaju šta žele i učiniće sve da ostvare svoje ciljeve i ambicije.

Element #2: Voda (2-3)

Osobe rođene pod elementom vode, pokazuju saosećajnosti i simptatiju za druge ljude. Poseduju sjajnu maštu i snalažljivost, što ih čini uspešnimu karijerama vezanim za umetnost. Imaju dobar instinkt i odlično primećuju detalje.

Element #3: Drvo (4-5)

Osobe rođene pod ovim elementom jesu samouverene i marljive. Originalni su, vole nova iskustva i sanjaju da otkirju svet oko sebe pun zagonetki i bizarnih mesta. Nikada nisu sebične i egoistične.

Element #4: Vatra (6-7)

Rođeni pod elementom vatre jesu pravi avanturisti i sanjaju o hiljadu stvari , a jedno je putovanje oko sveta. Imaju naviku da prebrzo uleću u stvari. Ljubazni su i prirodni; znaju kako da privuku ljude...

Element #5: Zemlja (8-9) 

Ove osobe su pouzdane i odlučne. Razumno će razmotriti svaku stvar i nikada neće delati nepromišljeno. Vole disciplinu i red i žive život po svom planu. Strah od nepoznatog jeste njihov najveći strah....

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR