Glas Javnosti

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za sredu 4. oktobar

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Trigon između Meseca i vašeg vladaoca Marsa, povoljno utiče na odnos sa emotivnim, ali i sa poslovnim partnerom. Pozicija Venere nagoveštava mogućnost romantičnog susreta sa umetnikom ili sportistom. Izbegavajte nepotrebne troškove.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Sekstil između Meseca i vašeg vladaoca Venere, planete novca, fokusira vas na poslove sa nekretninama. U večernjim satima izbegavajte važne dogovore i potpisivanje ugovora. Voljenoj osobi se ne dopada vaš stav o zajedničkom problemu.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec u vašem znaku pod uticajem Venere, simbola ljubavi, čini vas omiljenim u društvu suprotnog pola. Napet aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, donosi vam rasprave sa emotivnim partnerom i članovima porodice. Oprez u saobraćaju.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u Blizancima pojačava vašu intuiciju, a trigon sa Marsom, ambiciju da postignete dogovor o isplativom projektu. Naglašen znak Vage, opominje Rakove srednje dekade da ne ulaze u rasprave sa ukućanima i voljenom osobom. Nesanica.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Vaš vladalac Sunce obrazuje trigon sa Mesecom i Marsom, donoseći vam susrete i poznanstva sa osobama prisutnim u javnosti, preko posla. Plan o odlasku na kraći put ili dogovoru o poslovnom aranžmanu sa Devicom, može biti odložen.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Napet aspekt vašeg vladaoca Merkura sa Mesecom u kući karijere, predveče, donosi vam remeti vaše planove u vezi sa pokretanjem neke uslužne delatnosti. Pozicija Neptuna, koji upravlja vašim ljubavnim životom, nagoveštava tajnu romansu.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Odgovaraju vam aspekti Meseca sa planetama u vašem znaku, naročito ako se bavite predavaštvom, pravnim ili poslom zbog koga često putujete. Ipak, predveče su mogući problemi zbog neke dokumentacije. Partner želi da vam nametne svoje stavove.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Novac vam pristiže preko paralelnog ili honorarnog posla. Vaš vladalac Pluton, planeta strasti, pod uticajem Meseca, simbola emocija, izaziva rasprave sa voljenom osobom. U večernjim satima očekuje vas strastveni susret sa Ribama ili Rakom.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Dobri aspekti Meseca sa planetama u Vagi. čine vaš društveni živt mnogo bogatijim. Pozicija vašeg suvladaoca Neptuna donosi inspiraciju umetnicima, ali krije i opasnost od neke prevare. Klonite se rasprava sa voljenom osobom u večernjim satima.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Sve i da hoćete, danas ne možete da izbegnete svakodnevne, rutinske obaveze, koje vam uglavnom oduzimaju dragoceno vreme. Mesec u večernjim satima obrazuje trigon sa vašim vladaocem Saturnom, donoseći vam prijatne trenutke sa partnerom.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Aspekti Meseca u poslovičnim, snalažljivim Blizancima donose vam uvećanje zarade, preko saradnje sa strancima, predavaštva, putovanja, medija, IT sektora. Voljena osoba može da vas iznenadi pozivom za odlazak na zajednički kraći put u inostranstvo.

 Ribe (20. 2 - 20. 3)

Naglašen znak Vage donosi vam mogućnost zarade preko honorarnog posla, ali i konkurenciju, koja će se potruditi da do vas stižu lažne informacije o nekom projektu. Uveče dobijate poziv za izlazak od osobe koju ste upoznali preko interneta.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR