Glas Javnosti

SA OVIM ZNAKOVIMA ZODIJAKA ĆETE TEŠKO IZAĆI NA KRAJ: Naporni, tvrdoglavi i 'uvek' su u pravu!

Astrologija
Autor: Glas Javnosti

Iako svi horoskopski znakovi vole da su u pravu, neki ne mogu da podnesu da to ipak nisu. To su oni koji su oličenje tvrdoglavost i oni koji nikada neće popustiti. Pogledajte da li ste među njima.

Devica

Device su pod vladavinom Merkura, planete intelekta i informacija. Uvek iznose intrigantne činjenice i obasipaju vas svojom duhovitošću. Da, oni možda jesu gosti za poželeti kada je reč o druženju, međutim ako se s njima upustite u dubokoumne razgovore, zažalićete.

One vole sve da kontrolišu, pa i sam tok rasprave, a nikad neće dozvoliti da završe kao gubitnici u nekoj raspravi. One vole da daju savete i jednostavno uživaju kada su u centru pažnje.

Lav

Ponosnim Lavovima jedina stvar koja je gora od greške je priznanje da greše.

Lavovi vole da se zabavljaju, vole da dokazuju svoje talente drugima, a najviše od svega vole da  dominiraju u razgovoru i da budu u pravu.

Kada Lav priča, on želi punu pažnju, njegovo mišljenje se mora čuti i uvek mora biti kako on kaže. Druga opcija, ako njega pitate, ne postoji.

Vodolija

Kada razgovarate sa Vodolijama, spremite se za puno pitanja i podpitanja. Oni vole da znaju sve do detalja, da budu upućeni u celu situaciju, ali i da daju "završu reč". Oni vole da pomognu drugima, ali izuzetno cene kada im sagovornik potvrdi da su u pravu i da usvaja njihov savet.

(Glas javnosti/24.hr)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR