Glas Javnosti

SA NJIMA JE ŽIVOT UZBUDLJIV I DINAMIČAN! Astrolozi jedan znak u horoskopu nazivaju 'tajnim romantičarem' zodijaka

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Ljude rođene u znaku Ovna astrolozi znaju da nazovu ‘tajnim romantičarima’ jer se na prvu ne čine takvima. Vrlo su realistični i odlučni što zna da baci senku na njihove emocije, ali kad naiđu na srodnu dušu, sve te emocije i romantika isplivaju iz njih na površinu

Skloni su da voljenu osobu obaspu pažnjom i nežnostima, posebno kad su sami i kad ih niko ne gleda. Kad nekog zavole, vole svim srcem.

Život s Ovnovima je vrlo uzbudljiv i dinamičan, a s druge strane vrlo siguran. Partneri znaju da na njih mogu da se oslone u teškim životnim situacijama i da će se žrtvovati ako treba, prenosi Atma.

Ovnovi znaju i da se osećaju nesigurno ako pomisle da bi im neko mogao ‘oteti’ partnera/partnerku. Skloni su da ljubomorno iskažu nezadovoljstvo ukoliko im se učini da neko flertuje s osobom koju vole i s kojom su u vezi. Ovnovi svoju srodnu dušu žele samo za sebe, ali ponekad su previše ponosni da pokažu da im ta osoba nedostaje.

Radi se o vrlo aktivnim pojedincima kojima je potreban partner sličnih sklonosti, koji može da drži korak s njima. Osim toga, Ovnovi imaju vrlo izražen ego i vole da budu u centru pažnje. Kad je u pitanju udvaranje, ljudi rođeni u ovom znaku žele da budete smeli i agresivni. Nemojte tražiti dopuštenje za poljubac – samo iskoristite trenutak. Što je vaš pristup direktniji, to bolje.

Ovnovi su osetljivi na pohvale. Oni žele da čuju da su najseksepilniji u prostoriji, najbolji u nečemu… Ako ste upravo upoznali Ovna koji vam se sviđa, slobodno mu protivrečite. Strastvene rasprave na njih deluju poput afrodizijaka.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR