Glas Javnosti

ROĐENI U ZNAKU OVNA SU PRAVI RATNICI: Svoje bitke biju sami i potpuno su neustrašivi!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Osoba rođena u znaku Ovna je neustrašiva, čvrsto stoji na zemlji sa svojim jasnim stavovima. Nepokolebljivi i neustrašivi, Ovnovi su snažne ličnosti pune životne energije.

Ovnovi su veoma ambiciozne ličnosti koje grabe ka svom cilju i uspehu. Veoma su posvećeni svom emotivnom partneru, prema kome se ophode sa dosta pažnje. Slon je priređivanju raznih iznenađenja voljenoj osobi, a vrlo često su nesebični u ljubavi. Na poslovnom planu znaju da prepoznaju dobru priliku i da je iskoriste na pravi način. Dobri su poslovni stratezi. Oni su pod dejstvom vladajuće planete Mars, pa su i vrlo temperamentini i uporni.

Jedna od karakteristika Ovnova je i njihov šarm kojim mogu da otvore sva vrata. To im često donosi sreću kako na poslu, tako i u ljubavi. Međutim, baš zbog toga što su veoma uporni i temperamentni, Ovnovi žele sve da urade sami bez ičije pomoći. Zbog svoje ambicioznosti spremni su da idu i glavom kroz zid. Hrabri su i puni samopouzdanja, što im pomaže da se lako snađu u svakoj situaciji. Voli da pomaže bližnjima i na njega se možete uvek osloniti. Ovnovi su rođeni ratnici, borci koji hrabro, gotovo viteški podnose sve nedaće. 

Svoj uspeh nikada neće pokušati da izgradi na nepošten način. U ljudima koji su rođeni u ovom znaku krije se sve ono što pravi čovek treba da poseduje, plemenitost, hrabrost, upornost, veliko srce, poštenje. 

(Izvor: Neko bitan)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR