Glas Javnosti

Retrogradni Merkur donosi mračnu energiju! Ovi znakovi moraju biti na oprezu!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

U junu nas očekuju dva pomračenja i nekoliko retrogradnih planeta. Mračna energija retrogradnog Merkura počinje 18. juna u znaku Raka i doneće moguća odlaganja, suočavanje sa lažima ili bolnom istinom. Zbunjenost i napetost osećaju se u vazduhu, posebno kod nekih znakova.

Mračna energija retrogradnog Merkura, zbog koje ovih pet znakova moraju biti veoma oprezni, donosi im suočavanje sa bolnom istinom, nadolazeće promene, bujicu osećanja, neobuzdanost, razna iskušenja.

Retrogradni Merkur doneće vam neobične vibracije koje ćete osetiti na svojoj koži. Do sada ste uspešno rešavali sve prepreke, donoseći odluke na brzinu koje su se kasnije pokazale kao pogrešne. Ovo je period kada morate da usporite i suočite se sa posledicama. Naplata starih dugova će doći, budite oprezni. Hrabro se suočite sa nadolazećim promenama, jer nakon ovoga sledi zatišje i očekivani mir.

Rak

Osećaj uznemirenosti i nervoze pratiće vas u ovom periodu. Bujica osećanja preplaviće vašu nežnu dušu, a moguće je i suočavanje sa nekim tajnama. Izbegavajte negativnost, pokušajte da pronađete neku svetlu tačku. Okrenite se optimizmu i duhovnom rastu.

Devica

Retrogradni Merkur će vam doneti veliki teret i osećaj neobuzdanosti. Lako se može desiti da izgubite kontrolu. Izgubićete poverenje u blisku osobu koja će vas razočarati. Pokušajte da na to gledate iz drugog ugla: retrogradni Merkur vam je pomogao spasivši vas nove tuge i patnje. 

Škorpija

Iako su škorpije uvek mistične i tajnovite, u ovom periodu neće uspeti da sakriju osećanja. Puno negativnih i mračnih misli i pomešana osećanja slomiće vam srce. Izbacite sve iz sebe, biće vam lakše. Nekada je potrebno pražnjenje kako biste napravili mesta novim i lepšim osećanjima. Uskoro ćete osetiti rasterećenje.

Jarac

Gledate na sve probleme ružičastim očima, ne priznajući ni sebi ni drugima da ste u zabludi. Realnost nije baš onakva kakvu ste očekivali, pa svoje greške i probleme gurate pod tepih, praveći se da ne postoje. Morate pogledati istini u oči i suočiti se sa problemima. Retrogradni Merkur će vam pomoći da se suočite sa svim neprijatnim iskušenjima i iz toga ćete izaći kao pobednik. Poseban uticaj će imati na emocije i na način na koji ih ispoljavate. Oslobodite se negativnosti, retrogradni Merkur u Raku će vas osloboditi.

(Izvor: Glossy)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR