Glas Javnosti

PRVI PUN MESEC u 2023. godini DONEĆE REŠENJE PROBLEMA: NOĆAS će osetiti OVA 4 znaka

Horoskop
Autor: Glas javnosti / objektiv

Saznajte koji su znakovi u pitanju

Pun Mesec odvijaće se u noći između 6. i 7. januara, što može ponuditi vredne uvide u vaš unutrašnji život i porodčne odnose.

Pun Mesec uvek predstavlja priliku za završetak započetih projekata, a s obzirom na to da je u Raku, bilo bi dobro da se uskladite s intuicijom i fokusirate na svoje emocionalne potrebe, ali i na odnose s voljenima. Najviše će uticati na četiri znaka Zodijaka…

Na koga će uticati pun Mesec 6 januara 2023? | Astro


Ovan

Razmislite na koji način porodična dinamika oblikuje vaše trenutne ciljeve. Posvetite se rešavanju trzavica i nedoumica vezanih za dom porodicu. Iako će vam se to činiti teškim, nemojte odustati. Problemi u vašim intimnim odnosima nisu nerešivi i možete ih prebroditi, nakon čega ćete doživeti emocionalno ispunjenje.

Rak

Budući da će se pun Mesec odvijati u vašem znaku, emocije će vam biti intenzivnije nego inače, a vaša bi prvobitna reakcija mogla bi biti ta da se sakrijete u svoju ljušturu. Kada budete spremni, otvorite se prema voljenoj osobi. Dobro će vam doći njena podrška i razumevanje. Januar bi mogao biti važan za vas jer ćete konačno shvatiti kako se uklapate u ovaj svet.

Vaga

Budući da ovaj Mesec pada u vašu kuću karijere, u prvi će plan doći uspostavljanje ravnoteže između poslovnog i privatnog života. Razmislite šta morate da uradite kako biste postigli da nijedan aspekt vašeg života ne pati. Uspete li u tome, to će vam podići samopouzdanje i vratiti optimizam.

Jarac

Početak godine je pravo vreme da se odreknete loših navika i poradite na poboljšanju intimnih odnosa. S punim Mesecom u svojoj kući partnerstva, moraćete se uhvatiti u koštac s problemima koji vas udaljavaju od partnera, porodice i prijatelja. Preuzmite svoj deo odgovornosti za nastalu situaciju i započnite proces isceljenja.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR