Glas Javnosti

Pripadnici ova 3 horoskopska znaka su NAJBOLJI LJUBAVNICI ZODIJAKA

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Dame, ako hoćete strastvenog, snažnog i spontanog ljubavnika – izaberite partnera rođenog u nekom od ova 3 znaka.

Svaki horoskopski znak ima svoje vrline i mane u s***u. Ipak, dame, ako biste da od kreveta napravite mijesto za igrice i eksploziju strasti, birajte partnere rođene u ovim horoskopskim znacima:

OVAN

Ako želite maksimalno uživanje u s***u pored nekog ko zna šta žena želi i spreman je to da joj pruži, idealni ljubavnik svake dame je Ovan! Iskusne žene kažu da je Ovan u krevetu kao grmljavina – energija koja se iznenada oslobađa, iznenađuje i ostavlja partnerku bez riječi. Dakle, strast je zagarantovana, a vjerovatno i po nekoliko or-gazama.

JARAC

Jarac je najčešće ozbiljan ljubavnik, koji voli da radi stvari lagano i temeljno. Međutim, ispod promišljenog oklopa Jarca krije se pravo iznenađenje – s***ualno radoznao i domišljat, pa čak i pomalo nastran um.

Oni koriste to što su potcijenjeni kao svoju prednost, a ko izađe iz njihovog kreveta ne može da veruje koliko se daju u s***u. Oni malo govore, ali su zato ljudi od akcije, iskreni i čistog srca.

STRELAC

S**s sa Strijelčevima je kao odlazak u Diznilend! S**s s istraživački nastrojenim i liberalnim pripadnicima ovog znaka liči na vožnju u zabavnom parku. Prati ih sreća, pa njom i odišu i to zarazno.

U njegovom naručju bićete raspoloženi kao nikad do sad. Strijelac će vas bacati na sve strane i preplaviti čula, a čak i ako je iskustvo kratko, ono je nezaboravno.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR