Glas Javnosti

Pripadnice OVIH horoskopskih znakova su NAJLEPŠE! Šarmantnost, diplomatska priroda, nežnost...

Horoskop
Autor: Glas javnosti

Lepota je stvar subjektivnog doživljaja i ne odnosi se samo na spoljašnji izgled, već i na sve ono što neku osobu čini kompletnom. Lepom ženu čine intelekt, stav i držanje, ali i karakter.

Ipak, postoji i neko generalno shvatanje lepog, što može da odredi i mesec u kome ste rođeni, odnosno vaš horoskopski znak.

Predstavnice pojedinih znakova mogle bi da budu konkurentkinje za mis, a evo ko su "prve među jednakima" koje plene svojom posebnošću i snagom lepote.

1. Ribe

One su najlepše zbog svoje kreativnosti i saosećanja koje imaju za druge. Riba pleni svojim toplim, prozirnim pogledom punim ljubavi koji otapa i najtvrđa srca.

Niko kao Vodolija ne ume origanalno da nosi lude, šarene ciple, ali niko lepše od Riba ne izgleda bez cipela.

Lepa stopala i prsti glavni su aduti ovog znaka, a raduju im se svi kojima su ovi delovi anatomije fetiš.

2. Devica

Pripadnice ovog znaka Zodijaka spadaju  u najšarmantnije. Njihove kitnjaste i precizne rečenice čine ih prijemčivim i finim.

Devojka u bikiniju na plaži sa savršenim trbušnjacima sigurno je horoskopska Devica, kao i ona sa najužim strukom.

3. Lav

Žene ovog znaka su najprimećenije. Uvek su u centru pažnje, a pošto Lav vlada srcem, a srce je u grudima, ako tražite ženu sa savršenim poprsjem onda je to Lavica.

Njihovo samopozdanje im daje posebnu unutrašnju lepotu.

4. Ovan

Budući da Ovan vlada glavom, žene rođene u ovom znaku plene posebnom energijom. Naglašenih crta lica i obrva, odaju utisak snažnih i pravih liderki.

Ako se uz to doda inteligencija i borbenost malo je pripadnika jačeg pola koji im lako odole.

5. Vaga

Vaga ima suptilnu i nežnu lepotu koja udružena sa njenom diplomatskom prirodom za rešavanje situacija čini  je "lepkom" za suprotni pol.

Zbog njene fizičke lepote želećete da je gledate satima. Vaga vlada bubrezima, pa su njena leđa toliko neodoljiva da ćete poželeti da ih masirate i mazite do kraja života.

6. Bik

Od svih horoskopskih znakova, pripadnice ovog imaju najskriveniju lepotu. Da biste došli do nje, morate mnogo da se potrudite.

Ona svoju senzualnost i osećajnost čuva skrivene, a ako vam se posreći da budete njen izabranik, bićete očarani unutrašnjom lepotom ove žene.

Najlepši deo njene anatomije je vrat, pa to kako podiže glavu i bradu ume da bude pravi mamac za muškarce, piše ,,Telegraf''.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR