Glas Javnosti

PRATI VAS LOŠA SREĆA? Numerolozi imaju odgovor: Izračunajte svoj KARMIČKI DUG prema datumu rođenja

Horoskop
Autor: Glas javnosti

Izračunajte broj svog karmičkog duga i saznajte da li vas prati loša karma iz prethodnog života

Karmički dug predstavlja nešto što se desilo u prethodnom životu, ali u današnjem dolazi na naplatu. Prema verovanju karmička lekcija se može ponavljati iznova i iznova sve dok je ne naučite i ne savladate. Jedna od najčešćih grešaka jeste posmatrati karmu kao kaznu, već je treba prihvatiti kao lekciju koja je važna za naš razvoj. Sama naplata karme sa sobom donosi i šansu da uravnotežite ili otplatite dugove prošlosti, a jedan od tih načina jeste pomaganje drugima kako bismo poboljšali vlastiti život i uravnotežili karmu u ovom životu.

Ovi znakovi pokazuju da je možda karmički dug došao na naplatu:

1. Doživljavate naizgled neobjašnjiva ponašanja i obrasce

Ovo se obično odnosi na iracionalne strahove ili druga ponašanja ili obrasce koji inače ne bi imali smisla u kontekstu ovog života. Kada imate neobjašnjive blokade i prepreke, to se može odnositi na karmički dug.

2. Ukazuju se mogućnosti za svladavanje karmičkog duga

Ako ne uspete rešiti svoj karmički dug on će se i dalje pojavljivati, navodeći vas da savladate svoju karmu.

3. Imali ste jednu ili više karmičkih veza

Ponekad se karmički dug odnosi na vrlo bliske veze koje su nadišle život, a tu dolazi do karmičkih odnosa. Možete biti više puta uvučeni u vezu s jednom određenom osobom, koja vas iznova podučava istoj lekciji. Ti odnosi mogu biti toksični, ali mogu biti i neophodni da bismo rešili svoj karmički dug.

4. Svesni ste jedne ili više tema koje se ponavljaju u vašem životu

Čak i ako pokušate ignorisati svoje dugove, verovatno ste svesni da vam se neke situacije i problemi neprestano pojavljuju u životu. Karmički dugovi ponekad mogu delovati monumentalno i nesavladivo, ali su neizbežni.

5. Imate brojeve karmičkog duga

Numerolozi ističu da određeni ljudi imaju karmičke brojeve duga u svojoj numerološkoj karti. Ti su brojevi 13, 14, 16 i 19.

Brojevi karmičkog duga:

13: Broj 13 je povezan sa lenošću i sebičnošću u prošlom životu. Možete se nositi sa optuživanjem drugih i ne preuzimanjem odgovornosti, negativnosti, a takođe tvrdoglavošću i potrebom za kontrolom. Vaša karma vas usmerava na odgovornost.

14: Karmički broj 14 odnosi se na zlouporabu slobode, bilo putem ugađanja sebi ili dominiranja nad drugima. Možda ćete se nositi sa nedostatkom samokontrole, preterane popustljivosti i problemima predanosti. Vaša karma je razviti samodisciplinu i saosećanje sa drugim ljudima.

16: Broj 16 može biti najizazovniji za prevladavanje i označava vrlo snažan ego u prošlom životu, kao i probleme u vezi. Možda ste imali mnogo „neuspelih“ veza, poteškoće u povezivanju sa drugima i probleme zbog egoizma. Vaša je karma biti pažljiviji prema drugima i razmisliti kako utičete na njih.

19: Broj 19 ukazuje na nekoga ko je zloupotrebljavao svoju moć u prošlom životu i uzrokovao patnju ljudi. Možda ste sebični ili manipulativni, narcisoidni i vrlo zabrinuti zbog javnih nastupa i uspeha. Vaša karma u ovom životu je učiniti brigu za druge prioritetom.

Kako shvatiti svoj dug?

U ovom trenutku možda se pitate kako numerološki izračunati karmički dug, objašnjava numerološkinja i autorka knjige „You Are Cosmic Code“, Kaitlyn Kaerhart, a piše Krstarica.

„Ako je jedan od tih brojeva 13, 14, 16 ili 19“, kaže ona, „to znači da imate karmički dug.“

Evo kako izračunati svojih pet temeljnih brojeva i shvatiti odgovaraju li oni nekom karmičkom dugu.

Broj ličnosti

Ovaj broj odnosi se samo na vašu ličnost i odnos sa drugima. Izračunava se sabiranjem brojeva dana i meseca vašeg rođenja. (Ovde nemojte uključiti godinu.) Na primer, neko ko je rođen 14. avgusta, izračunao bi 1 + 4 +8, što je 13.

Kako se to odnosi na dug: Svedeno na jednocifrenu vrednost 1 + 3 je 4. To je broj ličnosti. Međutim, ti korenski brojevi 1 i 3 ukazuju na to da osoba ima karmički dug broja 13.

Broj životnog puta

Da biste pronašli broj svog životnog puta, koji je sličan vašem sunčevom znaku u astrologiji, sabirate brojeve rođendana na isti način kao što je gore navedeno, ali ovaj put sa uključenom godinom rođenja.

Kako se to odnosi na dug: Recimo, da je pre spomenuti puni rođendan bio 14. avgusta 2001. 8 + 1 + 4 + 2 + 0 + 0 + 1 = 16. 1 + 6 se zbraja sa 7, (broj životnog puta) , a broj karmičkog duga je 16.

Broj izraza

Vaš broj izraza odnosi se samo na vaše sposobnosti i strasti. Pronalazi se sabiranjem brojeva vašeg imena. Evo kako ga izračunati:

1: A, J, S

2: B, K, T

3: C, L, U

4: D, M, V

5: E, N, W

6: F, O, X

7: G, P, Y

8: H, Q, Z

9: I, R.

Kako se to odnosi na dug: Recimo da se neko zove Jackson. 1 + 1 + 3 + 2 + 1 + 6 + 5 je 19. 1 + 9 = 10, što se u numerologiji svodi na jednocifreni broj 1 + 0 ili 1.

Da biste pronašli karmičke brojeve, moraćete pogledati brojeve koji dolaze ispred ove jednocifrene brojke. U ovom slučaju to je 19 – još jedan karmički broj.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR