Glas Javnosti

POZNATI ASTROLOZI kažu da su ova 4 znaka UBEDLJIVO NAJPAMETNIJA: Misle brzinom svetlosti, nemoguće ih je nadmudriti i uvek su KORAK ISPRED ostalih

Astrologija
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Astrologija pravi različite kategorijazacije pa je tako procenila i ko se među horoskopskim znakovima izdvaja kao najpametniji.

U toj grupi su sledeća četiri znaka.

Blizanci

Blizanci sa lakoćom uče nove stvari, pa nije iznenađenje što su među najpametnijim horoskopskim znacima. Ovaj vazdušni znak neprestano crpi informacije iz raznih izvora i uvek ima spreman odgovor odnsono odgovarajuću kontrareakciju.

"Bilo da se radi o sećanju na scenu u filmu, duhovitoj replici ili rešenju kako nešto popraviti, Blizančeva mentalna spretnost i sposobnost da odjednom vidi različite ishode daju veliku prednost", rekla je Džil Loftis, astrološkinja i osnovač Nuit Astrology.

Strelac

Pripadnici ovog znaka su uvek spremni za nove avanture i iskustva.

"Oni su definitivno oni kod kojih se nalazi izvor mudrosti i tako dolaze do genijalnih rešenja", objasnila je Džil Loftis.

Strelčevi se zovu filozofi Zodijaka, i kao vatreni znak imaju ogromnu žeđ za znanjem i otkrivanjem novih stvari. Žele da svoju inteligenciju iskoriste u dobre svrhe.

Škorpija

Ovaj znak je izuzetno mudar i ima poseban ugao gledanja na život, izdvaja se jedinstvenim načinom razmišljanja, smatra Rajan Markard, astrolog i osnivač Ryans Astrology i dodaje da je ovaj vodeni znak obično tri koraka ispred drugih.

"Oni su ti koji će često otkrivaju skrivene tragove koji drugima promaknu, zbog čega odgovore i rešenja nađu brže od većine", rekao je.


Vodolija

Sa svojim originalnimm načinom razmišljanja, Vodolija čak važi za najčudnijeg znaka znak Zodijaka. Zbog neobičnih sklonosti možda nećete odmah primetiti njihovu pamet, ali obično je barem jedan korak ispred većine. Ovaj vazdušni znak veoma brzo razmišlja i začas može da nadmudri druge.

"Koliko god se nekim ljudima činili neobičnim, njihov oštar um je kritičan i odlučan da pronađe rešenja", dodao je Rajan Markard, piše Best Life.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR