Glas Javnosti

POSLOVNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2021. GODINE: Ovan RUŠI sve pred sobom, Bik dobija NEVEROVATNE PONUDE, a vi?

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Veliki mesečni horoskop za novembar 2021. godine - ovo će biti mesec sjajnih mogućnosti, dobre komunikacije, upoznavanja novih ljudi i sticanje sjajnih kontakata. Ipak, neke planete biće uznemirene i čeka nas par izazovnih aspekata, ali znatno manje nego u septembru i oktobru.

Neke znakove očekuju testovi i nagle promene, dok će neki dobiti nadu i sjajnu energiju za novi početak. Faktor sreće biće pojačan, a od 14. novembr amožete očekivati posebnu naklonost zvezda na polju karijere i profesionalnog razvoja.

Ako želite da pokrenete sopstveni posao, novembar je savršen mesec za to. Zvezde preporučuju da budete uporni i postojani! Ovo je mesec promena - ako treba da donesete odluku ili napravite izbor, ne oklevajte - tada će biti prekasno.

Ovan- kada je u pitanju posao neće biti promena. Miran period. Potrebno ja da rešite, tj da završite trenutne obaveze, a krajem meseca kada krene energija Strelca - tada dobija opasan vetra u leđa!

Bik- vi ćete imati ponude koje se tiču inostranstva. Ta ponuda će da zvuči primamljivo ali je potrebno da dobro razmilsite da li vam je to sada u ovom trenutku potrebno? Bilo bi bolje da se fokusirate na porodicu, jer vi odatle crpite energiju.

Blizanci- mnogo upešan poslovni period. Komunikacija vam je sada glavni adut pa slobodno krenite u "akciju" povišica, jer vam to i sledi. Lepo odnos sa kolegama i nadređenima.

 
Rak- do kraja meseca ne preduzimajte velike korake. Bolje se primirite, radite koliko se traži od vas. Sada vaša energija pod uticajem Škorpije nije na zavidnom nivou i stvara vama konfuziju i nesigurnost.

Lav- sve dolazi na svoje mesto kada je posao u pitanju. Pored napredovanja koje je izvesno vi imate ideju i negde ste prezasićeni trenutnom pozicijom, da menjate posao i da idete korak više. Slobodno se upustite u tu avanturu.

Devica- previše rokova, obaveza i tenzične situacije je kod vas na poslu. Vi radite i dajete maximum ali vaše telo i um trpi. Ovaj meseca morate pronaći malo vremena za sebe. Radite sve što vam prija preko hobija ili mini odmaranja u trajanju od par sati kada je radna nedelja u pitanju.

Vaga- lep mesec kada je karijera u pitanju. Sada se vidi sav vaš trud, podvlači se crta i vi dobijate povišicu i unapređenje. Lep odnos sa kolegama i od njih možete da očekujete podršku, takođe isto očekujte od nadređenih.

Škorpija- mesec koji vam još dodatno povećava vašu intuiciju. Vreme koje vam donosi ozbiljan uspeh u karijeri, puno pohvala. Ako traćite posao očekujte veliki uspeh jer posao koji dolazi do vas je nešto očemu ste sanjalai. Novčana situacija odlična.

Strelac- očekujte neočekivano. Energija novembra meseca je kao zatišje pred buru u pozitivnom smislu. Stvari se zahuhtavaju , krajem meseca i početkom decembra dobijaju zvoju završnicu. Do tada samo nastavite da radite kao i do sada.

Jarac- ovog meseca ne menjajte posao. Stanje trenutno na poslu traži dosta truda, rada i prekovremenih sati. Potrebna vam je bista glava i bilo bi poženjno da zatražite pomoć od kolega ako vidite da ne možete sve sami. Novac vam pristiže tj povišica ali oprezno ne trošite više nego što možete.

Vodolija- samo polako i bez prevelikih očekivanja i ishitrenih odluka. Ovaj mesec vam nije baš nakolonjen, puno vas iscrpljuje ali je lepa vest što krajem ovog i početkom sledećeg dolazi nova energija i vi ste tada svoj na svome.

Ribe- kucnuo je čas da se prepustite čarima sreće jer jer Jupiter radi za vas. On je sada prisutan i donosi vam velike promene. Puno uspeha, sreće, novca i napredka u karijeri očekujte od ovog meseca kao i od sledećeg.

(Glas javnosti/Magazin Novosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR