Glas Javnosti

PONAŠAJU SE NEZAINTERESOVANO: Kada se POSVAĐAJU sa partnerom, ovi znakovi Zodijaka mogu da budu VEOMA HLADNOKRVNI

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Evo o kome se radi.

Vodolija

Kada je u pitanju svađa sa partnerom, Vodolije veruju u to da partneru treba da daju puno prostora. Iako je ovo obično dobra strategija, Vodolije bi trebalo brzo da priskoče u pomoć svom partneru kada mu je to potrebno. Međutim, oni žele da budu udaljeni sve dok ne budu na "istoj strani" oko stavova zbog svađe.Ribe

Ribe su veoma emotivna i osetljiva stvorenja. Žele da ih partneri maze jer se posle svađe osećaju izuzetno povređeno. Ne vide da bi i njihovi partneri mogli da budu povređeni. Ako njihov partner ne odvoji sopstvena osećanja da bi razmazio Ribu, ona može da se ponaša tako što će biti gruba i naizgled bezbrižna.Škorpija

Kada Škorpija uđe u svađu, njihovu sumnjičavu i posesivnu prirodu teško je zadovoljiti, a to je uglavnom zbog činjenice da imaju malo ili nimalo poverenja u svog partnera. Dakle, oni imaju tendenciju da govore grube reči koje mogu duboko da povrede njihove ljubavnike. One takođe imaju tendenciju da budu bezbrižni prema vama dok se problem ne reši.

Unsplash/Annie Spratt

Devica

Devica ima poprilično ega, pa je sklona da bude hladna kao led nakon rata reči sa svojim partnerom. Preziru osećaj gubitka svađe, ali kada je u pitanju ljubav, ne može da postoji pobednik. Device to razumeju, ali zbog osećaja sopstvene vrednosti, neko vreme se ponašaju distancirano i bezbrižno, piše Alo.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR
od maya elijah u 23.04.2022 14:43:58 h
     0 
Želim se zahvaliti DR Alabi, čovjeku koji mi je pomogao popraviti svoj brak i učinio da me muž više voli, ako imate bilo kakav bračni problem, bolest, duhovni problem na poslu on vam može pomoći da to riješite, možete ga kontaktirati direktno na -Email- dralaba3000@gmail.com, možete mu poslati i Whatsapp/viber na ovaj broj 1(425) 477-2744. on je prava osoba da vam pomogne oko vašeg bračnog problema, želim vam sve najbolje.