Glas Javnosti

POČELA TURBULENTNA NEDELJA! NAPADI LJUBOMORE I FOKUS NA NOVCU: Numerolog upozorava znake kojima naredni dani donose HAOS!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Mars je ušao u znak Lava i probudiće mnogo toga u nama, kaže astrolog i numerolog Stefan Dragojlović. Otkrio je šta nas čeka ove nedelje, na šta treba da obratimo pažnju i ko će biti najsrećniji.

- Mars je ušao u znak Lava i probudiće želju za provodom, akcijom, promenama. Jak je, dominantan i uvek simbolizuje da podesimo život kako nama odgovara. Imamo dve sedmice danas, a numerologija napominje i opominje -počeo je Stefan Dragojlović .

pixabay
foto: Glas javnosti

- Sedmica je sve što je drugačije, ne odnosi se samo na ono što je praktično i logično. Uvek je savet stručnog lica koji se razume u psihu dobrodošao. Ako budemo sami sa sobom, imaćemo borbe sami sa sobom, pa može da se desi da probudimo negativne emocije ili one koje smo dugo potiskivali. Ova nedelja traži da budemo u miru, da spoznamo sebe -rekao je numerolog.

Mars je ušao u znak Lava i probudiće mnogo toga u nama, kaže astrolog i numerolog Stefan Dragojlović. Otkrio je šta nas čeka ove nedelje, na šta treba da obratimo pažnju i ko će biti najsrećniji.

Ovo je nedelja poslovnog uspeha.

- Što više budete radili, što više budete komunicirali i sarađivali sa drugim ljudima, biće veći uspeh i veći prihodi. Na emotivnom planu sedmica najčešće donosi razvod, razilaženje, prekid, napade ljubomore. Nemojte da se svađate, bavite se više fizičkom aktivnošću, šetajte, meditirajte - savetovao je Stefan Dragojlović.

Prognoza za sve horoskopske znake

- Ovnovima stoji vrlo aktivna nedelja na poslu, ali sve drže pod kontrolom. Naplata starih dugova i treba da pričuvaju novac. Savetuje im se da budu fizički aktivniji, a što se tiče ljubavi, kreću letnje avanture, zaljubljivanja, odljubljivanja, pogotovo na kraćim putovanjima, izletima. Bikovima stoji realizacija planova, na poslu finansijski dobici, biće dosta gužve, ali će sve da privedu kraju i prosperitetu. Jupiter je ušao u znak Bika, pa im donosi to da sve rade sa lakoćom. Jupiter udara jako na momenat finansija, pa moraju da naprave balans između poslovnog i privatnog. Jako dobar period za rad na potomstvu. Zdravlje je dobro.

Blizancima sledi mnogo dogovora, ideja, razgovora na poslu. Ne smeju da preteruju i da budu nestrpljivi, mogu malo da izgube sebe. Stižu dodatni izvori prihoda. Biće malo nervozni u odnosima sa partnerima, ali slobodni jako brzo ulaze u vezu. Obratiti pažnju u saobraćaju. Rakovima slede iznenadni prilivi novca, imaće osećaj privrženosti, pripadanja kroz druženje sa najbližima, prijateljima. Treba da obrate pažnju na ishranu i stomak.

Printscreeen Youtube
foto: Glas javnostiMars Lavovima donosi aktivaciju i pomalo napetu situaciju, pogotovo na poslu. Lavovi uvek sprovode svoju volju, uspeće sve i biće po njihovom. Jako im je dobar period da osveže vezu, moraju malo više da se posvete partneru. Krvni pritisak sa oscilacijama. Device ulaze u rasprave sa saradnicima zbog prevelikih obaveza. Treba da budu jasne i praktične, ali su im finansije stabilne. One znaju sa njima. Najzad nove ljubavne prilike, imaće fantastične momente. Mentalni umor, idite na masažu.

Vage prave dobre poteze i dogovore koji će se odraziti na finansije. Vagama ide fantastičan period, sledi im napredak na poslu. Mnogo udvarača, nema stajanja. Škorpijama stoji ostvarenje poslovnih ciljeva, slede promene. Treba da obrate pažnju na trošenje novca, da ga ne rasipaju. Preosetljive su, biće rasprave u vezama. Doći će do novih zanimljivih poznanstava koje treba da iskoriste. Kroz treninge treba da izbace negativnu energiju, jer Škorpijom vlada Mars.

Strelčevi će ove nedelje biti teško organizovani jer će se stalno pojavljivati neočekivane situacije. Pomalo osećaj usamljenosti ili zaglavljenosti u prošlosti. Družite se, izlazite i stvari će se pokrenuti. Treba da pripaze na grlo, stomak i kožu. Jarčevima slede novčane obaveze, ali dobar period od vikenda. Neko će ih poprilično zainteresovati, biće emotivnih i strastvenih varnica. Više odmarajte.

MARS-YT-PRINTSCREEN.png
foto:
Vodolije prave promenu na poslovnom planu, biće više posla nego obično. Česte promene raspoloženja, izbegavajte samoću. Srećne okolnosti dolaze kroz rođendane, proslave, pozive prijatelje. Osećaj iscrpljenosti, budite više u prirodi. Ribama sledi puno akcije i obaveza, mogu da ostvare sve što su zamislile i preokrenu sve u svoju korist. Ribe koje su u braku mogu da očekuju sitne probleme, svađe, diskusije, ali zato je slobodnim Ribama jako dobar period za ljubav i tajne veze. Pronađite više vremena za sebe - rekao je Stefan Dragojlović.

Glas javnosti / K04S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR